Vatten och dryck som släcker törsten på arbetet

Drick 1-2 liter vatten per dag och behåll fokus på jobbet

Att dricka svalkande kallt vatten med eller utan bubblor under dagen är både gott och bra för vätskebalansen och hjärnan. Med en vattenmaskin eller vattenautomat på kontoret blir det lättare för medarbetarna att dricka rätt mängd vatten per dag, och hålla fokus på arbetet.

Förutom vatten har vi även kaffemaskiner i världsklass, ett stort utbud av tesorter, och vi kan även erbjuda andra kylda och varma drycker – beroende på ert önskemål och behov. Allt för en avkopplande och energigivande fikapaus.

Te och dryck på kontoret

Färskpressad juice, läsk, och annan dryck

Det är inte bara kaffe, te och vatten vi sysslar med – vi är även proffs på att fixa färskpressad juice, läsk eller annan dryck till kontoret. Här har vi ett brett sortiment och olika valmöjligheter för både stora och små arbetsplatser. Vi kan hjälpa till att sätta upp er egna, lyxig juicebar med juicepress och råsaftcentrifug, eller leverera läsk, energidrycker och andra kylda drycker på löpande schema.

Vi hjälper till att skräddarsy en lösning som passar just er. Självklart ordnar vi även med den färska frukten till juicebaren eller färdiga smoothies till måndagsfrukosten.

Mejla oss så berättar vi mer!