Om Smiling Faces

Smiling Faces samarbetar med företag som förstår att medarbetarna är deras viktigaste resurs. Vi vill att ni ska se oss som en investering – inte bara i fikapausen, utan i hela företagets välmående. Ni förstår hur viktigt det är med möjlighet till paus, återhämtning och trivsel för att era medarbetare ska kunna prestera.

Vi är en investering i fikapausen och medarbetarna

Vi tror även att ni väljer Smiling Faces som pausleverantör för att ni vill ha en energifylld arbetsdag och en servicenivå utöver det vanliga där ni alla blir tilldelade en personlig Paus Manager. Vår ambition är att alltid leverera proaktiv och extraordinär service till våra fantastiska kunder, oavsett om det handlar om servicen på era kaffemaskiner, löpande fruktleveranser eller unika events på kontoret. Läs mer om vad vi gör här.

Blogginlägg: Från första mötet med Smiling Faces till skräddarsytt samarbete


Allt började med en enkel idé

En grå och kall februaridag år 2003 bestämde sig några vänner för att vända upp och ner på det heligaste av allt – kafferasten på jobbet. Den enkla idén var att människor ska trivas och ha kul på jobbet, för då mår man mycket bättre. Det är faktiskt så enkelt att leenden föder leenden – ett samband vi har valt att kalla för The SmileWay.

The SmileWay

Smiling Faces har sedan starten skapat pauser som bidrar till glädje och ökad trivsel, något som i sin tur skapar utrymme för ännu fler leenden och gör det roligare att gå till jobbet. På så vis ökar motivationen, kreativiteten och engagemanget – och alla vet ju att om man är engagerad så presterar man också bättre. Ett gladare och mer välmående företag blir helt enkelt ett lönsammare företag.