Om oss

Smiling Faces är en investering i era medarbetare!
Smiling Faces vill arbeta med företag som förstår att medarbetarna är deras allra viktigaste resurs. Vi vill att ni som kund till oss ska se Smiling Faces som en investering i era medarbetare och i er arbetsplats. Vi tror nämligen att ni har förstått hur viktigt det är med möjlighet till paus, återhämtning och trivsel för att era medarbetare ska kunna prestera – och att ni väljer oss som leverantör för att ni önskar er en energifylld arbetsdag och en servicenivå utöver det vanliga. Vår ambition är att alltid leverera proaktiv och extraordinär service till våra fantastiska kunder, och vi är övertygade om att det är vi människor som tillsammans gör skillnaden varje dag.

Allt började med en enkel ide.
En grå och kall februaridag år 2003 bestämde sig några vänner för att vända upp och ner på det heligaste av allt – kafferasten på jobbet. Den enkla idén var att människor ska trivas och ha kul på jobbet, för då mår man mycket bättre. Och ett gladare och mer välmående företag är också ett lönsammare företag. För det är faktiskt så enkelt att leenden föder leenden – ett samband vi har valt att kalla för The SmileWay.

The SmileWay.
Vi är övertygade om att glada medarbetare ger glada företag. Vi tror att om man mår bra och har roligt på jobbet så presterar man också bättre. Smiling Faces skapar pauser som bidrar till leenden, glädje och ökad trivsel, något som i sin tur skapar utrymme för ännu fler leenden och gör det roligare att gå till jobbet. På så vis ökar motivation, kreativitet och engagemang. Och vi alla vet ju att om man är motiverad och engagerad så presterar man också bättre. Och ett gladare och mer välmående företag blir också ett lönsammare företag – det kallar vi för The SmileWay.

 

Mer om oss