Vattenmaskiner

En vattenmaskin på kontoret gör gott för både medarbetare och miljö.
Water by Smiling Faces gör gott både för miljön och för dina medarbetare. Med en vattenmaskin undviker du att vatten, burkar och flaskor fraktas i onödan och vi minskar på både antal transporter och mängden förbrukningsmaterial i världen. Dessutom kan du vara trygg med att ni alltid har iskallt och bubblande vatten på kontoret, och du riskerar inte att det tar slut lagom till ett viktigt möte.

En unik, specialdesignad vattenlösning.  
Vi har tagit fram en helt egen, elegant vattenmaskin som passar väl in i en stilfull kontorsmiljö. Vattenlösningen består av ett specialdesignat torn med två stilfulla tappkranar, en för stilla vatten och en för kolsyrat. De exklusiva tappkranarna tillverkas i Barcelona, och den unika spillbrickan görs i Sverige specifikt för Smiling Faces kunder. Det stilrena tornet bänkmonteras och serverar med hög kapacitet en jämn kvalitet på kylt vatten, och säkerställer att det hundrade glaset är precis lika kallt som det allra första.

AMF

AMF

”Vi använder Smiling Faces som leverantör för hela vårt pausutbud. I takt med att åren går stärks förståelsen för varandra och jag vet att vi som kund alltid  kan lita på att vi får den, för oss, bästa lösningen. Samarbetet är öppenhjärtligt, proaktivt och om vi ställs inför problem finns det alltid en vilja att lösa dessa skyndsamt.”

Karin Bergfasth