Fruktkorgar och fruktlådor

Klassiska fruktkorgar och exotisk frukt på jobbet

Vi levererar fruktkorgar och fruktlådor i världsklass till arbetsplatser runt om i hela Stockholm. Alla våra fruktkorgar fylls med den bästa och godaste frukten för årstiden. Vi erbjuder allt från klassiska fruktblandningar med äpple, banan, apelsin och päron, till korgar med mer exotiska frukter. Vi har även fruktkorgar specialdesignade för att passa i ett möte, fyllda med lättäten och lätthanterad frukt – allt från bananer till vindruvor till clementiner.

Vi bygger själva fruktkorgarna för hand i vår fina produktionsenhet i Solna, och har noggrant valt ut leverantörer och odlare över hela världen för att köpa in säsongens godaste frukter. Alla bananer i korgarna alltid är ekologiska – allt för att kunna erbjuda den bästa frukten på arbetsplatsen!

Kontakta oss så berättar vi mer!

Färsk frukt med hög kvalitet i alla våra fruktkorgar

När vi skapar fruktkorgar börjar arbetet med att välja ut odlare och leverantörer som alla svarar mot våra krav på kvalitet, miljö och socialt ansvar. Vi strävar efter att lämna ett så litet miljöavtryck som möjligt genom val av leverantör och transport. Givetvis är vi även certifierade för EU ekologiskt (EU- lövet) via kontrollorganet SMAK, något som visar att vi uppfyller kraven för rådets EU förordning 2018/848 om ekologisk produktion.

Varje frukt granskas noggrant innan den läggs i våra fruktkorgar, för att säkerställa att de motsvarar våra kvalitetskrav. Vi sätter ihop fruktkorgen på ett sätt som gör att frukten håller sig färsk, fräsch och inbjudande så länge som möjligt. När vi hämtar tillbaka den tomma korgen och eventuell överbliven frukt sorteras den ätbara frukten ut och skänks till Stockholms Stadsmission & Situation Sthlm varje vecka. Den frukt som inte håller kvalitet nog att konsumeras går till återvinning som biogas.

Fruktlådor för dig som vill ha frukt i större mängder

För det stora företaget som behöver större mängder av frukt erbjuder vi fruktlådor där vi kontinuerligt fyller på enligt överenskommelse och behov. Vi återanvänder klassiska fruktlådor i trä där ni själva kan välja vilka fruktsorter som ska finnas med varje vecka.

Vår egen Fruit Market är den perfekta lösningen för de kunder som vill centrera sin frukt till en lounge och bjuda in alla kollegor till att samlas för gemensam fruktstund. Här sätter vi upp fruktlådor i ett snyggt fruktställ, tillgängligt för alla.

Besök oss gärna och se vår Fruit Market i verkligheten!

Kontakta oss