Kaffemaskiner för riktigt gott kaffe på jobbet

För alla smaker

Med våra kvalitativa och högpresterande kaffemaskiner kan du vara säker på att er arbetsplats alltid har det bästa kaffet man kan tänka sig, från den allra första koppen. För oss på Smiling Faces innebär fikapausen så mycket mer än bara kaffe – men en riktigt bra kaffemaskin är ett alltid ett bra ställe att börja på!

Kaffebryggare eller espressomaskin? Vi hjälper er!

Varje arbetsplats är unik – därför är vårt urval av kaffemaskiner anpassat efter alla våra kunders specifika önskemål. För att hitta den bästa lösningen för just er arbetsplats så kommer vi gärna till ert kontor för att göra en djupdykning i era behov, förväntningar och krav. Vi hjälper er reda ut vilken typ av kaffemaskin ni vill ha – oavsett om den ska mala hela kaffebönor, servera en rivig och rykande kopp espresso eller kunna skumma mjölk till en värmande cappuccino. Vi löser ert kaffe på jobbet, helt enkelt!

 

 

Så gott som nytt

Så gott som nytt  är precis vad det låter som, maskiner som är så gott som nya– både utseendemässigt, funktionsmässigt och självklart ska smaken på kaffet vara just gott.  Vi lämnar naturligtvis samma garantier och ger samma service som om maskinen vore ny. 

Att hyra kaffemaskin till kontoret ska ge det där lilla extra

Med oss på Smiling Faces får du det allra bästa, både när det kommer till kvalitet, smak och service. Förutom att vi sköter servicen på era maskiner och fyller på med te och mjölk i god tid, finns vi alltid där för att fixa det där lilla extra till er fikapaus. Att hyra kaffemaskin via oss vill vi ska vara en upplevelse utöver det vanliga. Vi ser till att ni får en fikapaus i världsklass, som kan hjälpa till att skapa fler leenden på arbetsplatsen.

Behöver ni en gladare fikapaus på ditt jobb?

Funderar du på hur ni kan göra er arbetsplats ännu bättre? Låt oss hjälpa till! Kontakta oss redan idag, eller kom förbi oss på Kungsbron 19 över en fika, så pratar vi mer om vad ni behöver!