Kaffe på jobbet för alla kaffeälskare

Den första koppen rykande varmt kaffe kickar igång morgonen på bästa sätt. En perfekt skummad cappuccino gör födelsedagsfirandet lyxigare. Oavsett tillfälle har vi bönorna och kunskapen för att skapa kaffestunder i världsklass.

Vi startade revolutionen i Sveriges fikarum

För oss är riktigt gott kaffe på jobbet en självklarhet. En viktig del av en bra arbetsdag. Med stor entusiasm och lång erfarenhet har vi valt ut kaffemaskiner och kaffebönor som uppfyller våra högt ställda krav. Vi vet att ni har extremt höga förväntningar på oss och den tjänst vi levererar – och med all rätt. Våra kunder har valt oss av en anledning.

Alla förtjänar riktigt gott kaffe på jobbet

Smiling Faces har ett handplockat sortiment av kaffesorter, maskiner och kaffetillbehör – noga utvalt för att skapa den optimala upplevelsen för våra kunder. Vi samarbetar med ett fåtal rosterier och maskinleverantörer som delar våra krav på att varje kopp ska smaka perfekt och ge minsta möjliga miljöpåverkan.

Läs mer om våra kaffemaskiner

 

Våra kaffelösningar på jobbet – till vardags och till fest

Kaffemaskiner

Det finns inte en kaffemaskin som är perfekt för alla. Det handlar om behov. Vi hjälper er att välja om det är en espressomaskin eller kanske en enklare kaffebryggare som är perfekt för just er! Läs mer om våra kaffemaskiner här.

Kaffeprovning

Vi anordnar kaffeprovningar, både i vårt showroom och ute hos er. Ni kan testa olika kaffebönor, koffeinfria alternativ eller få en genomgång i hur man brygger den perfekta koppen.

Skräddarsydda lösningar

Utöver det vardagliga kaffedrickandet på jobbet vill ni säkert lyxa till det ibland. Vi kan arrangera kaffeföreläsningar, eller boka in en barista som serverar cappuccinos på löpande band.

Kontakta oss

Våra kaffebönor och kaffesorter har unika recept

Hos oss har varje kaffeböna ett eget recept som är unikt anpassat efter vilken kaffemaskin som ska brygga kaffet. Att hitta rätt kaffesorter och sätta ett recept från grunden är ingen lätt uppgift. Det görs med stor omsorg och noggrannhet av vår chefstekniker Stefan som har lång erfarenhet av kaffe.

Kaffe på jobbet

Vårt mål: en perfekt kopp kaffe på jobbet – varje dag

Kaffebönorna provas åtskilliga gånger i alla våra kaffemaskiner för att kunna hitta det perfekta receptet för varje maskin. Malningsgrad, dosering, temperatur på kaffet och ytterligare viktiga parametrar vägs in. Allt för att uppnå bästa möjliga smakupplevelse för dig och dina kollegor. 

Vår glädje och passion märks i varje kopp kaffe – låt oss hjälpa även din arbetsplats att få en riktigt trevlig paus!

Midroc

”Vi på Midroc använder oss av Smiling Faces för att de står för vad de heter. Det är alltid med ett glatt leende de kommer för att leverera både kaffe och fruktkorgar samt utföra service på våra kaffemaskiner. De är snabba och effektiva. Vi får ofta höra av våra kunder på företaget att kaffet är supergott, de tar gärna en extra kopp.”

Eleni Joannou & Agneta Buskas

Deloitte

”Anledningen till att vi valde Smiling Faces var deras förmåga att förstå våra behov, och modet att tänka utanför boxen och våga föreslå en lösning som vi själva inte hade tänkt på.”

Mikael Moijé

Landshypotek

Landshypotek Bank

“Smiling Faces är fantastiskt proffsiga. Alltid glad personal. Vissa företag är man glad att ha samarbete med och Smiling Faces är ett av dem. Alltid snabb hjälp när maskinerna någon gång krånglar. Kundmingelkvällarna är toppen!”

Monia Metslov

Läs detta case
sandvik

Sandvik

“Smiling Faces = Service och tillgänglighet. Tack för att ni finns!”

Georg Taschner

AMF

AMF

”Vi använder Smiling Faces som leverantör för hela vårt pausutbud. I takt med att åren går stärks förståelsen för varandra och jag vet att vi som kund alltid  kan lita på att vi får den, för oss, bästa lösningen. Samarbetet är öppenhjärtligt, proaktivt och om vi ställs inför problem finns det alltid en vilja att lösa dessa skyndsamt.”

Karin Bergfasth

Arla Foods

“Arla väljer Smiling Faces för att det: – är ett mycket positivt företag där man alltid blir väl bemött – är hög kvalitet på produkterna – är väl fungerande daglig service – är snabb service om problem uppstår.”

Roland Thorén

SilverRail Technologies AB

“De vet vad de ska göra för att få nöjda kunder, helt enkelt! Många leverantörer kan vara rätt inställsamma – men Smiling Faces är personliga på RIKTIGT. De är superlätta att prata med och verkligen guld värda!”

Ulrica Jonsson

Läs detta case

Snow Software