Kaffe på jobbet för alla kaffeälskare

Den första koppen rykande varmt kaffe kickar igång morgonen på bästa sätt. En perfekt skummad cappuccino gör födelsedagsfirandet lyxigare. Oavsett tillfälle har vi bönorna och kunskapen för att skapa kaffestunder i världsklass.

Vi startade revolutionen i Sveriges fikarum

För oss är riktigt gott kaffe på jobbet en självklarhet. En viktig del av en bra arbetsdag. Med stor entusiasm och lång erfarenhet har vi valt ut kaffemaskiner och kaffebönor som uppfyller våra högt ställda krav. Vi vet att ni har extremt höga förväntningar på oss och den tjänst vi levererar – och med all rätt. Våra kunder har valt oss av en anledning.

Alla förtjänar riktigt gott kaffe på jobbet

Smiling Faces har ett handplockat sortiment av kaffesorter, maskiner och kaffetillbehör – noga utvalt för att skapa den optimala upplevelsen för våra kunder. Vi samarbetar med ett fåtal rosterier och maskinleverantörer som delar våra krav på att varje kopp ska smaka perfekt och ge minsta möjliga miljöpåverkan.

Läs mer om våra kaffemaskiner

 

Våra kaffelösningar på jobbet – till vardags och till fest

Kaffemaskiner

Det finns inte en kaffemaskin som är perfekt för alla. Det handlar om behov. Vi hjälper er att välja om det är en espressomaskin eller kanske en enklare kaffebryggare som är perfekt för just er! Läs mer om våra kaffemaskiner här.

Kaffeprovning

Vi anordnar kaffeprovningar, både i vårt showroom och ute hos er. Ni kan testa olika kaffebönor, koffeinfria alternativ eller få en genomgång i hur man brygger den perfekta koppen.

Skräddarsydda lösningar

Utöver det vardagliga kaffedrickandet på jobbet vill ni säkert lyxa till det ibland. Vi kan arrangera kaffeföreläsningar, eller boka in en barista som serverar cappuccinos på löpande band.

Kontakta oss

Våra kaffebönor och kaffesorter har unika recept

Hos oss har varje kaffeböna ett eget recept som är unikt anpassat efter vilken kaffemaskin som ska brygga kaffet. Att hitta rätt kaffesorter och sätta ett recept från grunden är ingen lätt uppgift. Det görs med stor omsorg och noggrannhet av vår chefstekniker Stefan som har lång erfarenhet av kaffe.

Kaffe på jobbet

Vårt mål: en perfekt kopp kaffe på jobbet – varje dag

Kaffebönorna provas åtskilliga gånger i alla våra kaffemaskiner för att kunna hitta det perfekta receptet för varje maskin. Malningsgrad, dosering, temperatur på kaffet och ytterligare viktiga parametrar vägs in. Allt för att uppnå bästa möjliga smakupplevelse för dig och dina kollegor. 

Vår glädje och passion märks i varje kopp kaffe – låt oss hjälpa även din arbetsplats att få en riktigt trevlig paus!

Fabriken Rökeriet

Fabriken Rökeriet