Fika på jobbet som sätter guldkant på pausen

Kakor, bullar, snacks och något litet gott till kaffet

Vi har det där lilla extra som lyxar till fikapausen, födelsedagsfirandet eller mötet. Mängder av olika sorters kakor, bullar, munkar, godis och choklad är exempel på härliga sötsaker i vårt sortiment. För den som önskar mer nyttigt fika erbjuder vi dessutom både nötter, frukt och olika proteinbars. Vi kan ordna med löpande leveranser av fikabröd och snacks inför såväl fredagsfikat som måndagsfrukosten – eller styra upp komplett fika med allt du behöver inför företagskonferensen.

Även tårtor, bakelser, färska bullar eller andra specifika önskemål löser vi gärna åt er vid förfrågan. Självklart ordnar vi även med laktosfria, nötfria och glutenfria alternativ – det är viktigt för oss att alla medarbetare kan vara med och fika ordentligt!

Skriv till oss för ett smakprov!

Närproducerad och nyttigt fika för Stockholms arbetsplatser

Bara det bästa är gott nog för fikapausen! Våra sötsaker är noga utvalda och provsmakade, och alla våra samarbetspartners och bagerier håller mycket hög kvalitet och motsvarar våra servicekrav. Vi strävar efter att alltid leverera ett så närproducerat fikabröd som möjligt, och vi klimatkompenserar självklart även för all transport av fika ut till alla arbetsplatser i Stockholm. Gott och nyttigt fika för både människa och miljö – helt enkelt!

Lyxa till det vid högtider och speciella tillfällen

I samband med årets speciella fikadagar och högtider erbjuder vi givetvis också allt från nybakade kanelbullar och semlor till lussebullar och pepparkakor. Kanelbullens dag och Fettisdagen är två av årets allra största fikadagar – då vi sprider extra många leenden på arbetsplatser runt om i Stockholm.

Om du vill göra något alldeles extra kring fikapausen på jobbet löser vi självklart det också. Varför inte låta oss komma ut med en mjukglassmaskin en varm sommardag, eller låta medarbetarna dekorera egna tårtor eller bakverk för en kreativ fikapaus? Oavsett vilken nivå av inspiration du vill ha kan vi hjälpa dig! Läs mer om hur vi kan göra det där lilla extra för både vardag och fest!