Kaffe, fika och frukt för en fikapaus i världsklass

Vi är kaffeälskare som levererar leenden & fikapauser som stärker både humör, motivation och prestation!

Låt oss förenkla din vardag med Paus Management ®

En arbetsplats bestående av leende ansikten är mycket lättare att trivas på. Ofta hänger det ihop med att värdesätta att ta en paus då och då. Fikapausen är en av de viktigaste delarna under arbetsdagen. Vi ser den som en mikrosemester du tar för att komma ifrån en stund och hämta ny energi. Precis som fotbollsmatcher spelas i halvlekar och teaterpjäser framförs i akter behöver alla arbetsinsatser pauser. Kort sammanfattat: Prestationer kräver paus!

Vi på Smiling Faces är inte bara en kaffeleverantör – istället vågar vi påstå att vi är specialister på paus. Vi leder, utvecklar och samordnar hela er fikapaus, för att alltid leverera leende ansikten. Det kallar vi för Paus Management ®.

En kaffeleverantör som gör skillnad

Vi utgår alltid från just er arbetsplats specifika behov och skräddarsyr sedan en fikapaus som passar er perfekt. Varenda detalj; från valet av frukt och smaken på kaffebönorna till servicen på kaffemaskinen och placeringen av mjölken i kylen – alla delar är noga genomtänkta.

Tillsammans med er säkerställer vi att ni alltid har rätt sortiment i passande mängder, och får en felfri paus. Genom vår långa erfarenhet av fikapauser och professionell service av kaffemaskiner underlättar vi vardagen för er. Vi skapar helt enkelt en paus i världsklass.

 

Guide: Tänk på detta innan du väljer nästa pausleverantör

En egen Paus Manager – expert på just din fikapaus

Som kund hos oss på Smiling Faces får ni inte bara en professionell kaffeleverantör, utan även en egen, dedikerad Paus Manager – en person som brinner för att utveckla just er fikapaus och bidra med proaktiva förbättringsförslag.

Er Paus Manager blir en trygg vän i vardagen, en person som känner er väl, tar vara på era unika behov och ser till att ni är nöjda och glada! Personen ansvarar för att kontinuerligt komma med förbättringsförslag, presentera nyheter, statistik och utveckla era pauser under hela vårt samarbete. Vi gör även gemensamma avstämningar för att säkerställa att ni är nöjda med oss, och om ni har behov av eventuella förändringar.

Så jobbar vi – steg för steg

Pausleverantör

Vi kommer på besök

Vi gör alltid en behovsanalys för att ta reda på hur vi kan hjälpa just er. Det handlar inte bara om att se över behovet av en kaffemaskin – utan om att skapa en pauslösning med stort P.

En kaffeprovning bokas in

Om ni inte kan bestämma er för vilken kaffemaskin eller kaffebönor ni vill ha, bokar vi in en kaffeprovning där vi presenterar ett unikt urval, anpassat efter er.

Hållbara medarbetare

Ni får ett skräddarsytt förslag

När alla koppar kaffe druckits upp och bananskalen slängts tar vi fram ett specialanpassat förslag åt er. Varning: fikapausen kommer aldrig att bli som den en gång var.

Kom igång och kontakta oss

Nytt från kunskapsbanken