Visst är det trevligt när allt bara fungerar? – Paus Management® kallas det!

Smiling faces by Smiling Faces.
En arbetsplats bestående av leende ansikten är mycket lättare att trivas på. Ofta hänger det ihop med att man där värdesätter att ta en paus då och då. Pausen är en av de viktigaste delarna under arbetsdagen, och vi ser den som en mikrosemester du tar för att komma ifrån en stund och hämta ny energi. Precis som fotbollsmatcher spelas i halvlekar och teaterpjäser framförs i akter behöver alla arbetsinsatser sina pauser. Prestationer kräver paus, helt enkelt!

Vi på Smiling Faces är specialister på paus och vi levererar just leende ansikten. Vi leder, utvecklar och samordnar pausen hos våra kunder, det kallar vi för Paus Management®.

Vi kanske inte kan förändra hela världen, men vi kan definitivt förändra din arbetsdag! 
Vi utgår alltid från just ert företags specifika behov och skräddarsyr sedan den pauslösning som passar er perfekt. Varenda detalj; från valet av kaffemaskin och dess placering i era lokaler, till smaken på bönorna, till valet av frukt och dess leveransdag, till samordningen av leveranserna och placeringen av mjölken i kylen – alla delar är noga genomtänkta. Tillsammans med er säkerställer vi att ni har rätt sortiment i rätt mängd, och en helt problemfri paus där vår erfarenhet och service underlättar vardagen för er. Vi skapar en paus i världsklass – som dessutom levereras med ett leende.

Ni får er egen Paus Manager.
Som kund till Smiling Faces får ni er egen dedikerade Paus Manager, en resurs som brinner för att utveckla er paus och bidra med proaktiva förbättringsförslag. Er Paus Manager blir en trygg vän i vardagen, som löpande analyserar era behov och säkerställer att ni är riktigt nöjda och glada! Er Paus Manager känner er och ert företag väl, och tar tillvara på just era unika behov. Er Paus Manager ansvarar för att proaktivt komma med förbättringsförslag, presentera nyheter, statistik och utveckla er paus under hela avtalstiden. Löpande görs gemensamma avstämningar för att säkerställa er kundnöjdhet och eventuella förändringar i behov.

Vi klimatkompenserar för hela vår verksamhet – och för våra kunders förbrukning. 
Smiling Faces är miljö- och kvalitetscertifierade enligt ISO 14001 respektive ISO 9001. Sedan flera år tillbaka klimatkompenserar vi också hela vår verksamhet.
Genom att analysera alltifrån fordon, elförbrukning, värme, pappersförbrukning, tjänsteresor, samt kaffe- och vattenmaskiner, pappersmuggar, mjölk och ytterligare kringprodukter har vi glädjande lyckats minska vår totala klimat och miljöpåverkan. Det innebär att vi tillsammans med våra kunder klimatkompenserar för varje kopp som tas ur alla våra maskiner.

 Vi ställer höga krav på oss själva – och har i gengäld branschens högsta kundnöjdhet!

Vad vi gör