Kaffe, fika och frukt för en fikapaus i världsklass

Vi är kaffeälskare som ser till att pausen funkar felfritt

En arbetsplats bestående av leende ansikten är mycket lättare att trivas på. Ofta hänger det ihop med att man där värdesätter att ta en paus då och då. Fikapausen är en av de viktigaste delarna under arbetsdagen, och vi ser den som en mikrosemester du tar för att komma ifrån en stund och hämta ny energi. Precis som fotbollsmatcher spelas i halvlekar och teaterpjäser framförs i akter behöver alla arbetsinsatser sina pauser. Prestationer kräver paus, helt enkelt!

Visst är det trevligt när allting bara fungerar? Paus Management ® kallas det!

Vi på Smiling Faces är inte bara en kaffeleverantör – istället vågar vi påstå att vi är specialister på pausen. Vi leder, utvecklar och samordnar hela er fikapaus, för att alltid leverera leende ansikten. Det kallar vi för Paus Management®.

En kaffeleverantör som gör skillnad

Vi utgår alltid från just er arbetsplats specifika behov och skräddarsyr sedan en fikapaus som passar er perfekt. Varenda detalj; från valet av frukt och smaken på kaffebönorna till servicen på kaffemaskinen och placeringen av mjölken i kylen – alla delar är noga genomtänkta.

Tillsammans med er säkerställer vi att ni alltid har rätt sortiment i rätt mängder, och får en helt felfri paus. Genom vår långa erfarenhet kring fikapausen och professionella service för kaffemaskiner underlättar vi vardagen för er. Vi skapar helt enkelt en paus i världsklass.

Kontakta oss

En egen Paus Manager – expert på just din fikapaus

Som kund hos oss på Smiling Faces får ni inte bara en professionell kaffeleverantör, utan även en helt egen, dedikerad Paus Manager – en person som brinner för att utveckla just er fikapaus och bidra med proaktiva förbättringsförslag.

Er Paus Manager blir en trygg vän i vardagen, en person som känner er väl, tar vara på era unika behov och säkerställer att ni är riktigt nöjda och glada! Denna person ansvarar för att proaktivt komma med förbättringsförslag, presentera nyheter, statistik och utveckla er paus under hela vårt samarbete. Vi gör även gemensamma avstämningar för att säkerställa att ni är nöjda med oss, och om ni har behov av eventuella förändringar.

Vi kanske inte kan förändra hela världen – men vi kan definitivt förändra din arbetsdag!

Vi klimatkompenserar för hela vår verksamhet och våra kunders förbrukning

Smiling Faces är miljö- och kvalitetscertifierade enligt ISO 14001 respektive ISO 9001. Sedan flera år tillbaka klimatkompenserar vi också hela vår verksamhet. Genom att analysera allt från fordon, elförbrukning, värme, pappersförbrukning, tjänsteresor, samt kaffemaskiner, vattenmaskiner, engångsmuggar, mjölk och ytterligare kringprodukter runt kaffeleveransen har vi minskat vår totala klimat- och miljöpåverkan. Tillsammans med våra kunder klimatkompenserar vi för varje kopp kaffe som våra maskiner ger. Läs mer om hur vi jobbar med hållbarhet.

 Vi ställer höga krav på oss själva – och har i gengäld branschens högsta kundnöjdhet!

Vad vi gör