Vattenautomat och vattenmaskin i hög kvalitet

Vattenautomater som gör gott för medarbetare och miljö

Med en vattenautomat eller vattenmaskin på er arbetsplats undviker du att vatten på burk eller flaskor fraktas i onödan, och minskar därmed antal transporter och mängden förbrukningsmaterial i världen. Dessutom garanterar du att det alltid finns friskt, kallt vatten på kontoret – både stilla och kolsyrat för att möta alla kunders och medarbetares önskemål.

Vår specialdesignade vattenmaskin för kontoret

Vi har tagit fram en helt egen vattenmaskin, Zaragoza, som passar väl in i en stilfull kontorsmiljö. Vattenmaskinen består av ett specialdesignat torn med två tappkranar, en för stilla vatten och en för kolsyrat. De exklusiva tappkranarna tillverkas i Barcelona, och spillbrickan görs i Sverige specifikt för Smiling Faces kunder.

Vattenlösningen monteras direkt i bänken och ger en jämn och hög kvalitet på vattnet – för att säkerställa att det hundrade glaset är precis lika kallt som det första.

 Kontakta oss så visar vi mer!

AMF

AMF

”Vi använder Smiling Faces som leverantör för hela vårt pausutbud. I takt med att åren går stärks förståelsen för varandra och jag vet att vi som kund alltid  kan lita på att vi får den, för oss, bästa lösningen. Samarbetet är öppenhjärtligt, proaktivt och om vi ställs inför problem finns det alltid en vilja att lösa dessa skyndsamt.”

Karin Bergfasth