Kaffemaskiner

Alla förtjänar riktigt gott kaffe på jobbet.
Varje arbetsplats är unik, därför är vårt urval av kaffemaskiner anpassat efter just våra kunders specifika behov. Vi erbjuder både högpresterande kaffemaskiner för bryggkaffe, liksom exklusiva espressomaskiner. Givetvis har vi olika storlekar och kapacitet på våra kaffemaskiner för att kunna tillfredsställa alla våra kunder.

För att hitta den bästa kaffelösningen för just er arbetsplats så vet vi av erfarenhet att vi behöver träffas och göra en djupdykning i era behov och förväntningar. Vi vill nämligen vara helt säkra på att vi rekommenderar er den allra bästa lösningen utifrån just er arbetsplats och era krav.

Vi klimatkompenserar för er.
Oavsett vilken kaffemaskin och vilka kaffebönor ni väljer får ni genom Smiling Faces en helt klimatkompenserad paus. Vi kompenserar för all er förbrukning såsom kaffebönor, mjölk, pappersmuggar m.m. Även för energiförbrukningen på själva kaffemaskinen samt transporten vid leveransen ut till våra kunder. Det innebär att alla våra kunder kan vara trygga med att de får en helt klimatkompenserad paus.

Behöver ni en gladare fikapaus på ditt jobb?
Funderar du på hur ni kan göra er arbetsplats ännu bättre? Låt oss hjälpa till! Kom förbi oss på Kungsbron 19 på en fika och berätta mer om era behov!