Kaffemaskiner för riktigt gott kaffe på jobbet

Coffee by Smiling Faces har kaffemaskinen för era behov!
Med våra kvalitativa och högpresterande kaffemaskiner kan du vara säker på att er arbetsplats alltid har det bästa kaffet man kan tänka sig. För oss på Smiling Faces innebär fikapausen så mycket mer än bara kaffe – men en riktigt bra kaffemaskin är ett alltid ett bra ställe att börja på!

Kaffebryggare eller espressomaskin?
Vi hjälper er!Varje arbetsplats är unik – därför är vårt urval av kaffemaskiner anpassat efter alla våra kunders specifika önskemål. För att hitta den bästa lösningen för just er arbetsplats så kommer vi gärna till ert kontor för att göra en djupdykning i era behov, förväntningar och krav. Vi hjälper er reda ut vilken typ av kaffemaskin som passar er – oavsett om den ska mala hela kaffebönor, servera en rivig och rykande kopp espresso, eller kunna skumma mjölk till en mjuk cappuccino. Vi löser ert kaffe på jobbet, helt enkelt!

[Kontakta oss så kommer vi till er och hittar den bästa kaffelösningen]

Att hyra kaffemaskin till kontoret ska ge det där lilla extra.
Med oss på Smiling Faces får du det allra bästa, både när det kommer till kvalitet, smak och service. Förutom att vi gör service av era maskiner och fyller på med te och mjölk i god tid, finns vi alltid där för att fixa det där lilla extra till er fikapaus. Vår Paus Master Acke gör även löpande kvalitetskontroller av era kaffemaskiner för att säkerställa att ert kaffe alltid smakar precis som ni vill ha det! Att hyra kaffemaskin via oss ska vara en upplevelse utöver det vanliga. Vi ser till att ni får en fikapaus i världsklass, som kan hjälpa till att skapa fler leenden på arbetsplatsen.

Vi klimatkompenserar hela företagets fika.
Oavsett vilken kaffemaskin eller kaffebönor ni väljer får ni genom Smiling Faces en helt klimatkompenserad paus. Vi kompenserar för all er förbrukning – från kaffebönor, mjölk, och te till engångsmuggar. Dessutom klimatkompenserar vi för energiförbrukningen på själva maskinen, samt för transporten vid leveransen av kaffe, fika och fruktkorgar ut till dig och alla våra kunder. Bra, va?

[Läs mer om hållbarhet och klimatkompensation]

Behöver ni en gladare fikapaus på ditt jobb?
Funderar du på hur ni kan göra er arbetsplats ännu bättre? Låt oss hjälpa till! Kontakta oss redan idag, eller kom förbi oss på Kungsbron 19 över en fika, så pratar vi mer om vad ni behöver!