Grönt te, svart te och andra tesorter till jobbet

En kopp te för alla smaker

Tedrickandet på Stockholms arbetsplatser ökar allt mer. Samtidigt som antalet tedrickare blir fler blir vi också mer och mer intresserade av teerna vi faktiskt dricker – från smak till ursprung. Nyttigt grönt te, klassiskt svart te, fräscht vitt eller lugnande roiboos – tesorterna är många och de har många olika kvalitéer.

Samtliga teer vi säljer är certifierade, och vi erbjuder ett brett sortiment av både smaksatta teer och mer robusta örtteer, med eller utan koffein. Allt för att du ska kunna få en kopp te som passar just dig för stunden.

Liten teskola: Är grönt te nyttigt, och vad är rooibos?

De två vanligaste tesorterna är grönt te och svart te, och vad som skiljer dem båda åt är oxideringsgraden. Grönt te är inte oxiderat som svart te – vilket gör att det innehåller fler nyttiga antioxidanter, vitaminer och mineraler.

Det vi kallar för rött te är egentligen inget te alls, utan en buske som heter rooibos och som dessutom ger en dryck helt fri från koffein. Oavsett vilket slags te du föredrar lovar vi att att vi har en tesort och en smak som passar just dig!

Mejla oss för ett smakprov!