Jesper kör bil

Ett leende Leveransproffs med C-körkort till Smiling Faces sökes!

Lediga jobb

Vårt uppdrag att sprida leenden och göra våra kunders arbetsplatser ännu bättre. Vi är mycket stolta över vår höga kundnöjdhet och söker nu ytterligare ett smiling face som kan vara med och bidra till ännu fler glada kunder!  

Som chaufför av vår lastbil utför du dagligen leveranser och fungerar som vårt ansikte utåt gentemot kund. Du levererar varor och fruktkorgar, till avsedd plats hela vägen till förrådet och upp på hyllan – du underlättar våra kunders vardag helt enkelt!

Vi letar efter dig som vill leverera service i världsklass, och som är morgonpigg, positiv, och social. Vi ser att du är van vid Stockholms stadstrafik och har erfarenhet från annat serviceyrke, men det är inget krav. C-körkort krävs dock. Tjänsten är placerad i Stockholm med start omgående. Heltid 05.00-14.00

Som blivande Leveransproffs kommer du att ha höga förväntningar på dig. För det säger sig ju faktiskt självt – jobbar du hos Smiling Faces, ja då är du en utåtriktad och kundorienterad glädjespridare av rang!

Både inne på Kungsbron i centrala Stockholm och i Solna Business park sitter ett glatt gäng och väntar på sin nya kollega.

Välkommen omgående med din ansökan till Stockholms gladaste arbetsplats per epost till jobb@smilingfaces.se. Intervjuer sker löpande.

En arbetsplats bestående av leende ansikten är mycket lättare att trivas på. Ofta hänger det ihop man att man där värdesätter att ta en paus då och då. Se pausen som en mikrosemester du tar för att komma ifrån och samla energi. Vi på Smiling Faces är specialister på paus och vi levererar just leende ansikten. Vi kanske inte kan förändra hela världen, men vi kan definitivt förändra din arbetsdag!

Läs gärna mer på www.smilingfaces.se

Make us smile - dela detta inlägg: