Vill du också bli ett smiling face?

Lediga jobb

Älskar du ordning och reda? Gillar du att vara spindeln i nätet? Då ska du söka jobbet som Backofficeadministratör hos oss på Smiling Faces!

Vad kommer du göra (förutom att ha kul) om dagarna?

Vi söker dig som vill vara med och säkerställa kundnöjdhet genom att vara ett administrativt stöd i vårt dagliga försäljningsarbete. Du kommer att vara Smiling Faces välkomnande röst i telefonen där du hjälper våra kunder med alla tänkbara sorters frågor samt ansvara för registrering av ordrar och andra administrativa uppgifter. Du stödjer försäljningsavdelningen i stort och smått, och ansvarar för att vårt system är korrekt uppdaterat med information.

Vad önskar vi om dig?

Du är en administrativ stjärna som är noggrann och strukturerad i ditt arbete. Det är super om du är lättlärd och du ska ha vana av att arbeta i olika typer av system med ordermottagning och registrering av ordrar. Självklart tycker du detta är både roligt och utmanande😊

Smiling Faces har extremt hög kundnöjdhet, och vi ser det som en självklarhet att du är mycket serviceminded, positiv och har lätt för att samarbeta med både dina härliga kollegor och kunder. Rollen ställer höga krav på prestigelöshet och en lätthet inför att skifta fokus och prioritera.

Vi vill att du även har:

  • God kunskap i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Minst ett års arbetslivserfarenhet från att arbeta med orderregistrering/administrativt arbete
  • Arbete i kundtjänst är meriterande, liksom övriga utbildningar och kurser

Tjänsten är ett föräldravikariat på 15 månader på ett av Stockholms gladaste företag, med start i maj 2023.

Om oss

Smiling Faces har sedan starten 2003 skapat pauser på arbetsplatser som bidrar till glädje och ökad trivsel, något som i sin tur skapar utrymme för ännu fler leenden och gör det roligare att gå till jobbet. På så vis ökar motivationen, kreativiteten och engagemanget – och alla vet ju att om man är engagerad så presterar man också bättre😊

Den enkla idén var att människor ska trivas och ha kul på jobbet, för då mår man mycket bättre. Det är faktiskt så enkelt att leenden föder leenden – ett samband vi har valt att kalla för The SmileWay.

Ansökan mailar du till jobb@smilingfaces.se

Hoppas vi ses!

 

 

Make us smile - dela detta inlägg:

Fler inlägg