Vatten & Dryck

Water by Smiling Faces.
Att dricka svalkande kallt vatten med eller utan bubblor under dagen är både gott och bra för vätskebalansen. Med Water by Smiling Faces blir det gott även för miljön.
Med en stilren vattenmaskin på kontoret undviker du att vatten, burkar eller flaskor fraktas i onödan, och tillsammans minimerar vi både antalet transporter och mängden förbrukningsmaterial.

Zaragoza är vår egen eleganta vattenmaskin som består av ett specialdesignat torn med två stilfulla tappkranar, en för stilla vatten och en för kolsyrat. De exklusiva tappkranarna tillverkas i Barcelona, och den unika spillbrickan görs i Sverige specifikt för Smiling Faces kunder. Det stilrena tornet bänkmonteras och serverar med hög kapacitet en jämn kvalitet på vattnet och säkerställer att det hundrade glaset är precis lika kallt som det allra första.

En egen juicebar, färskpressad juice, läsk och annan dryck.
Önskar ni färskpressad juice, läsk eller annan dryck utöver vatten på kontoret så erbjuder vi givetvis ett brett sortiment av olika valmöjligheter. Ni kanske rentav vill ha er egen juicebar på kontoret? Vad sägs om en egen juicepress eller råsaftcentrifug där ni kan servera gäster och medarbetare en riktigt energigivande vitaminboost? Vi hjälper till att skräddarsy en lösning som passar just er, självklart levererar vi även den färska frukten åt er!