Kaffe på jobbet för alla kaffeälskare.

Vi startade revolutionen i Sveriges fikarum!
För oss är riktigt gott kaffe på jobbet en självklarhet. Det är en del av en riktigt bra arbetsdag. Med stor entusiasm och lång erfarenhet har vi valt ut kaffemaskiner och kaffebönor som uppfyller alla våra högt ställda krav. Våra kunder har nämligen extremt höga förväntningar på oss och den kaffetjänst vi levererar – och det med all rätt. De har ju valt just Smiling Faces av en anledning.

Alla förtjänar riktigt gott kaffe på jobbet
Vårt koncept Coffee by Smiling Faces har ett handplockat sortiment av kaffe, maskiner och kaffetillbehör – noga utvalt för att skapa den optimala kaffeupplevelsen för våra kunder. Vi samarbetar med ett fåtal rosterier och maskinleverantörer som delar våra krav på att varje kopp ska smaka perfekt och ge minsta möjliga miljöpåverkan.

[Läs mer om våra kaffemaskiner]

Olika kaffebönor och kaffesorter med varsitt unika recept
Hos oss har varje kaffeböna ett eget recept som är unikt anpassat efter vilken kaffemaskin som ska brygga kaffet. Att hitta rätt kaffesorter och sätta ett recept från grunden är ingen lätt uppgift. Det görs med stor omsorg och noggrannhet av vår chefstekniker Stefan, och vår egen kaffeguru Giovanni Masturzo – som tillsammans har över 55 års erfarenhet av kaffe.

Vi kvalitetssäkrar för att ge dig en perfekt kopp kaffe – varje dag
Kaffebönorna provas åtskilliga gånger i alla våra olika kaffemaskiner, för att kunna hitta det perfekta receptet för varje maskin. Malningsgrad, dosering, temperatur på kaffet och ytterligare parametrar är alla viktiga för att uppnå bästa möjliga smakupplevelse. Vår egen Paus Master Acke gör dessutom kontinuerliga kvalitetsbesök hos våra kunder för att säkerställa att varje kopp smakar perfekt. Allt detta gör att vi kan sätta Giovannis kvalitetsgaranti på hela vårt erbjudande.

Vår glädje och passion märks i varje kopp kaffe – låt oss hjälpa även din arbetsplats att få en riktigt glad och god paus!

Vill ni krydda till fikapausen på jobbet?
För dig som vill lyxa till det lite extra på kontoret erbjuder vi flera olika speciallösningar där kaffe spelar huvudrollen. Vi kan anordna kaffeföreläsningar där vi exempelvis kan berätta mer om kaffets ursprung eller hur koffein i kaffe påverkar oss. Vi kan också komma ut med en tillfällig barista till kontoret så medarbetarna kan lyxa till det med en kaffedrink, cold brew eller iskaffe. Vet du inte vad du vill göra?

[Kontakta oss så hittar vi på något alldeles extra!]

Kaffeprovning – espresso, macchiato eller koffeinfritt kaffe
Med jämna mellanrum anordnar vi även kaffeprovningar både på vårt kontor och ute hos företag. Tillsammans undersöker vi skillnaden mellan olika kaffebönor, provar koffeinfritt kaffe eller lär oss brygga den perfekta koppen – vad än kunden efterfrågar. Om du vill att vi ordnar en kaffeprovning på just din arbetsplats – hör av dig till oss.

En god kopp kaffe kan vara så mycket mer än bara en snabb fika på jobbet – den kan förändra hela din dag!

[Läs mer under Event by Smiling Faces]

 

Midroc

”Vi på Midroc använder oss av Smiling Faces för att de står för vad de heter. Det är alltid med ett glatt leende de kommer för att leverera både kaffe och fruktkorgar samt utföra service på våra kaffemaskiner. De är snabba och effektiva. Vi får ofta höra av våra kunder på företaget att kaffet är supergott, de tar gärna en extra kopp.”

Eleni Joannou & Agneta Buskas

Deloitte

”Anledningen till att vi valde Smiling Faces var deras förmåga att förstå våra behov, och modet att tänka utanför boxen och våga föreslå en lösning som vi själva inte hade tänkt på.”

Mikael Moijé

Landshypotek

Landshypotek Bank

“Smiling Faces är fantastiskt proffsiga. Alltid glad personal. Vissa företag är man glad att ha samarbete med och Smiling Faces är ett av dem. Alltid snabb hjälp när maskinerna någon gång krånglar. Kundmingelkvällarna är toppen!”

Monia Metslov

Läs detta case
sandvik

Sandvik

“Smiling Faces = Service och tillgänglighet. Tack för att ni finns!”

Georg Taschner

Derivco

“ Proffsiga, lyhörda och med positiv attityd, gör Smiling Faces till just Pausproffs!”

Martina Bergkvist

Monyx

Monyx Financial Group

“Vi på Monyx Financial Group kan verkligen rekommendera Smiling Faces. Personalen är proffsig, trevlig och lätt att ha att göra med. De sätter alltid kunden i främsta rummet och ser till att man som kund känner sig nöjd.”

Kristina Björlin

AMF

AMF

”Vi använder Smiling Faces som leverantör för hela vårt pausutbud. I takt med att åren går stärks förståelsen för varandra och jag vet att vi som kund alltid  kan lita på att vi får den, för oss, bästa lösningen. Samarbetet är öppenhjärtligt, proaktivt och om vi ställs inför problem finns det alltid en vilja att lösa dessa skyndsamt.”

Karin Bergfasth

Arla Foods

“Arla väljer Smiling Faces för att det: – är ett mycket positivt företag där man alltid blir väl bemött – är hög kvalitet på produkterna – är väl fungerande daglig service – är snabb service om problem uppstår.”

Roland Thorén

SilverRail Technologies AB

“De vet vad de ska göra för att få nöjda kunder, helt enkelt! Många leverantörer kan vara rätt inställsamma – men Smiling Faces är personliga på RIKTIGT. De är superlätta att prata med och verkligen guld värda!”

Ulrica Jonsson

Läs detta case

Snow Software