Kaffe

Vi startade revolutionen i Sveriges fikarum!
För oss är riktigt gott kaffe på jobbet en självklarhet. Det är en del av en riktigt bra arbetsdag. Med stor entusiasm och lång erfarenhet har vi valt ut kaffemaskiner, rosterier och bönor som uppfyller alla våra högt ställda krav. Våra kunder har nämligen extremt höga förväntningar på oss och den kaffetjänst vi levererar. Med all rätt.

Vårt koncept Coffee by Smiling Faces har ett handplockat sortiment av kaffe, maskiner och tillbehör – noga utvalt för att skapa den optimala kaffeupplevelsen för våra kunder. Vi har valt ut ett fåtal rosterier och maskinleverantörer som delar våra krav på att varje kopp ska smaka perfekt och ge minsta möjliga miljöpåverkan.

Varje böna och maskin har ett eget unikt recept. 
Hos oss har varje kaffeböna ett eget recept som är unikt anpassat efter vilken kaffemaskin det är som skall brygga kaffet. Att hitta och sätta ett recept från grunden är ingen lätt uppgift, det görs med stor omsorg och noggrannhet av vår chefstekniker Stefan, och vår egen kaffeguru Giovanni Masturzo, som tillsammans har över 55 års erfarenhet av produkten kaffe.

Kaffebönorna provas åtskilliga gånger i alla våra olika kaffemaskiner, för att kunna hitta det perfekta receptet för varje kaffemaskin. Malningsgrad, dosering, temperatur och ytterligare parametrar är alla viktiga för att smakupplevelsen skall bli bästa möjliga. På så vis vet vi att varje kopp smakar perfekt och att vi kan sätta Giovannis kvalitetsgaranti på hela Coffee by Smiling Faces.
Vår egen Paus Master Acke gör dessutom kontinuerliga kvalitetsbesök hos våra kunder för att säkerställa att varje kopp alltid ska smaka perfekt.

Vår glädje och passion märks i varje kopp kaffe – låt oss hjälpa även din arbetsplats att få en riktigt glad och god paus!

Vill ditt företag ha en egen kaffeprovning med Giovanni Masturzo? 
Giovanni Masturzo är en av ­Sveriges absolut främsta kaffekännare.  Tillsammans med honom ordnar vi med jämna mellanrum espressoprovningar både på vårt kontor här på Kungsbron 19, och ute hos företag – hör av dig om du vill att vi ordnar en för just din arbetsplats?
För en god kopp kaffe kan vara så mycket mer än bara en fika – den kan förändra hela din dag!

Midroc

”Vi på Midroc använder oss av Smiling Faces för att de står för vad de heter. Det är alltid med ett glatt leende de kommer för att leverera både kaffe och fruktkorgar samt utföra service på våra kaffemaskiner. De är snabba och effektiva. Vi får ofta höra av våra kunder på företaget att kaffet är supergott, de tar gärna en extra kopp.”

Eleni Joannou & Agneta Buskas

Deloitte

”Anledningen till att vi valde Smiling Faces var deras förmåga att förstå våra behov, och modet att tänka utanför boxen och våga föreslå en lösning som vi själva inte hade tänkt på.”

Mikael Moijé

Landshypotek

Landshypotek Bank

“Smiling Faces är fantastiskt proffsiga. Alltid glad personal. Vissa företag är man glad att ha samarbete med och Smiling Faces är ett av dem. Alltid snabb hjälp när maskinerna någon gång krånglar. Kundmingelkvällarna är toppen!”

Monia Metslov

Läs detta case
sandvik

Sandvik

“Smiling Faces = Service och tillgänglighet. Tack för att ni finns!”

Georg Taschner

Derivco

“ Proffsiga, lyhörda och med positiv attityd, gör Smiling Faces till just Pausproffs!”

Martina Bergkvist

Monyx

Monyx Financial Group

“Vi på Monyx Financial Group kan verkligen rekommendera Smiling Faces. Personalen är proffsig, trevlig och lätt att ha att göra med. De sätter alltid kunden i främsta rummet och ser till att man som kund känner sig nöjd.”

Kristina Björlin

AMF

AMF

”Vi använder Smiling Faces som leverantör för hela vårt pausutbud. I takt med att åren går stärks förståelsen för varandra och jag vet att vi som kund alltid  kan lita på att vi får den, för oss, bästa lösningen. Samarbetet är öppenhjärtligt, proaktivt och om vi ställs inför problem finns det alltid en vilja att lösa dessa skyndsamt.”

Karin Bergfasth

Arla Foods

“Arla väljer Smiling Faces för att det: – är ett mycket positivt företag där man alltid blir väl bemött – är hög kvalitet på produkterna – är väl fungerande daglig service – är snabb service om problem uppstår.”

Roland Thorén

SilverRail Technologies AB

“De vet vad de ska göra för att få nöjda kunder, helt enkelt! Många leverantörer kan vara rätt inställsamma – men Smiling Faces är personliga på RIKTIGT. De är superlätta att prata med och verkligen guld värda!”

Ulrica Jonsson

Läs detta case

Snow Software