Godiskorgar

Den perfekta presenten! 
En godiskorg är den perfekta gåvan som sprider leenden till både kunder och medarbetare. Alla korgar är lyxigt inslagna i cellofan och fyllda med mängder av härliga smaker som anpassas efter säsong. Kolor, karameller och choklad blandas med favoriter från Fazer liksom Twix, Mars, Bounty, Snickers och Dumle.

Godiskorg 2 kg    289 kr (art nr 5004)
Godiskorg 4 kg    499 kr (art nr 5005)

Beställ via 08-400 21 500 eller info@smilingfaces.se. Självklart hjälper vi även till med leende leveranser av korgarna. Varmt välkommen med din beställning! Samtliga priser är angivna exklusive moms och frakt.

Julkorg, påskägg eller sommarpresent till kunder eller medarbetare?
Vi erbjuder smått, stort och gott till alla tillfällen som skall firas. Hör av dig så hjälps vi åt att hitta en riktigt bra present till just dina kunder eller medarbetare!

Midroc

”Vi på Midroc använder oss av Smiling Faces för att de står för vad de heter. Det är alltid med ett glatt leende de kommer för att leverera både kaffe och fruktkorgar samt utföra service på våra kaffemaskiner. De är snabba och effektiva. Vi får ofta höra av våra kunder på företaget att kaffet är supergott, de tar gärna en extra kopp.”

Eleni Joannou & Agneta Buskas

Derivco

“ Proffsiga, lyhörda och med positiv attityd, gör Smiling Faces till just Pausproffs!”

Martina Bergkvist

Deloitte

”Anledningen till att vi valde Smiling Faces var deras förmåga att förstå våra behov, och modet att tänka utanför boxen och våga föreslå en lösning som vi själva inte hade tänkt på.”

Mikael Moijé

Landshypotek

Landshypotek Bank

“Smiling Faces är fantastiskt proffsiga. Alltid glad personal. Vissa företag är man glad att ha samarbete med och Smiling Faces är ett av dem. Alltid snabb hjälp när maskinerna någon gång krånglar. Kundmingelkvällarna är toppen!”

Monia Metslov

Läs detta case
Monyx

Monyx Financial Group

“Vi på Monyx Financial Group kan verkligen rekommendera Smiling Faces. Personalen är proffsig, trevlig och lätt att ha att göra med. De sätter alltid kunden i främsta rummet och ser till att man som kund känner sig nöjd.”

Kristina Björlin

sandvik

Sandvik

“Smiling Faces = Service och tillgänglighet. Tack för att ni finns!”

Georg Taschner

AMF

AMF

”Vi använder Smiling Faces som leverantör för hela vårt pausutbud. I takt med att åren går stärks förståelsen för varandra och jag vet att vi som kund alltid  kan lita på att vi får den, för oss, bästa lösningen. Samarbetet är öppenhjärtligt, proaktivt och om vi ställs inför problem finns det alltid en vilja att lösa dessa skyndsamt.”

Karin Bergfasth