Fikabröd

Det lilla extra för mötet och fikapausen!  
Vi älskar fika! Vårt sortiment är fyllt av olika sorters kakor, bullar, munkar, godis och choklad. Även flera nyttigare alternativ såsom nötter, proteinbars och fruktkorgar. Färska bullar, tårtor eller andra specifika önskemål löser vi gärna åt er vid förfrågan.

Alla våra sötsaker är noga utvalda och extremt noga provsmakade. Vi vill nämligen hitta det allra godaste till fikapausen, och samarbetar endast med leverantörer som har samma höga kvalitets- och servicekrav som vi.

Årets stora fikadagar. 
Kanelbullens dag och Fettisdagen är två av årets allra största fikadagar, då sprider vi självklart extra många leenden med våra leveranser av riktigt nybakade bullar och semlor. Självklart även laktosfria, nötfria och glutenfria alternativ om så önskas – det är viktigt för oss att vi kan erbjuda er allergianpassade alternativ så att alla medarbetare kan vara med och fika ordentligt!

I samband med alla årets övriga högtider erbjuder vi givetvis också lussebullar, pepparkakor, godiskorgar, påskägg och annat gott till fikapausen!