Fika & Godis

Sötsaker, snacks, proteinbars eller kakor för ökad energi! 
Vi har allt det där lilla extra som sätter guldkant på fikapausen eller mötet. Mängder av olika sorters kakor, bullar, munkar, godis och 70% choklad är exempel på härliga sötsaker i vårt sortiment. Färska bullar eller andra specifika önskemål löser vi gärna åt er vid förfrågan. För er som gärna vill se nyttigare alternativ erbjuder vi både nötter, frukt och olika proteinbars. Vi har även fruktkorgar specialdesignade för att passa i ett möte, fyllda med lättäten och lätthanterad frukt.

Bara det bästa är gott nog – alla våra sötsaker är noga provsmakade. Våra samarbetspartners och bagerier håller alla mycket hög kvalitet. Vi vill nämligen hitta det allra godaste till fikapausen. Vi ser gärna att våra sötsaker är närproducerade, och vi klimatkompenserar självklart även för våra kakor och dess leveranser.

Lyxa till det vid högtider. 
I samband med årets stora fikadagar och högtider erbjuder vi givetvis också semlor, lussebullar, pepparkakor, kanelbullar och påskgodis. Kanelbullens dag och Fettisdagen är två av årets allra största fikadagar, då sprider vi självklart extra många leenden med våra leveranser av riktigt nybakade bullar och semlor. Självklart även laktosfria, nötfria och glutenfria alternativ om så önskas.

 

Julkorg, godiskorgar, påskägg eller sommarpresent till kunder eller medarbetare?
Vi erbjuder smått, stort och gott till alla tillfällen som skall firas. Hör av dig så hjälps vi åt att hitta en riktigt bra present till just dina kunder eller medarbetare!