Events

Event by Smiling Faces.
Lyxa till vardagen lite extra någon gång ibland – kanske har ni något speciellt att fira? Eller en After Work? Eller en sommarfest? Låt oss komma förbi och duka upp våra glassmaskiner och servera er himmelskt god mjukglass under några timmar! Vi dukar upp mängder av olika såser, strössel och topping och låter er bli som barn för en stund. Garanterad leverans av leenden utlovas!

– Varför inte ordna en kanelbulleprovning inför Kanelbullens dag 4 oktober? Eller semmelprovning inför Fettisdagen?
– Ska ni stå på mässa och önskar lite extra hjälp att bjuda era besökare på kaffe eller godsaker i montern?
– Vill ni ha hjälp med en fiskdamm, en alldeles egen Candymarket eller något annat kul till AWn eller festen?
– Önskar ni en egen kaffeprovning eller en föreläsning om kaffekunskap och kaffets historia?
– Behöver ni en centralt placerad lokal som lämpar sig perfekt för mingel och/eller föreläsning? Dessutom med stans godaste kaffe och pausmöjligheter?

Som kund till Smiling Faces blir du regelbundet inbjuden till provningar, After Works och frukostföreläsningar med temat att göra arbetsplatsen bättre, ofta med tema ledarskap eller arbetsglädje.
Svante Randlert, Henrik Bunge, Susanne Einhorn och DISC-seminarium är exempel på föreläsare vi haft hos oss senaste året. I höst ser vi fram emot Stefan Einhorns föreläsning om hur vi fattar klokare beslut!

Vi hjälper gärna till att spåna kring olika event som livar upp er arbetsplats lite extra – slå oss en signal så bollar vi idéer på studs – vi älskar att utmanas och prova nya saker, så ju roligare idéer du har, desto gladare blir vi! 

Smiling Faces på Instagram

  • How to save a life! ❤️ #hlr
  • Fruktkorgar packade av Marie-Rose make the work a better place! 🍎🍌🍐 #smilingfacesbysmilingfaces
  • 400kg godis make the work a better place! 🍬🍬🍬 #goodiesbysmilingfaces
  • Onsdagseftermiddagar kräver sin Smiling Shot! 😁☕️ #coffebysmilingfaces
  • @carlssonrobin gör vad han kan för att sprida leenden! 😍☕️ #smilingfacesbysmilingfaces
  • Oktoberfest! 🍻#eventbysmilingfaces
  • Hej alla glada! Niklas heter jag och jobbar som marknadskoordinator här på Smiling Faces! Just nu befinner jag mig i Belgien med 50% av mina kollegor på Smiling för att besöka Miko och deras kafferosteri. Håll utkik på våran insta-story så får ni se hur vi har det! ☕️🇧🇪 #smilingfacesbysmilingfaces
  • Stort tack till Belgien i allmänhet och @mikocoffee i synnerhet! 🇧🇪☕️ #smilingfacesbysmilingfaces
  • Torsdag & fredag denna vecka är 50% av Smiling Faces i Belgien och hälsar på vårat rosteri! Förutom fantastiskt kaffe levereras också 24 grader och sol! 🇧🇪😎☕️ #smilingfacesbysmilingfaces
  • Coffe by Smiling Faces, Fruit by Smiling Faces, Water by Smiling Faces. 3 av 5 av våra affärsområden. Vilket är dom sista två? 🍬🍭🍦 #smilingfacesbysmilingfaces