Karriär

Life is too short not to be working at Smiling Faces

 

På Kungsbron 19 mitt i Stockholm (eller KB19 som vi kallar vårt kontor till vardags) hittar du vårt kontor och showroom. Här sitter hela vår sälj- och marknadsavdelning tillsammans med Stockholms gladaste ekonomigäng. KB19 är vårt andra hem. Det är en magisk blandning av fritidsgård, fredagshäng och riktigt seriös business. Och skön paus såklart. Och kaffe. Riktigt gott kaffe.

KB19 är även samlingspunkten för stora delar av vårt företag varje dag.  Det är  här på KB19 som vi ordnar mängder av events för våra kunder – såsom AW’s, frukostseminarium och annat kul.

Vi trivs helt enkelt väldigt bra tillsammans här på Smiling Faces. Vi har en stark företagskultur och tight sammanhållning. För oss är det superviktigt att vi har roligt på jobbet – därför är SmileDay, musik-quiz, framgångsfika, AW’s, storbilds-TV vid mästerskapsmatcher och annat kul en del av vardagen. Varje torsdag har vi dessutom träningstimme tillsammans, med alltifrån yoga eller crossfit till pingisturnering i vårt fina lager och produktionsenhet i Solna.

Våra värderingar är kärnan i vår kultur

Vi är Personliga. Vi älskar relationer och är glada, enkla, hjälpsamma och förstående. Vi finns till för våra kunder och är deras vän i vardagen.

Vi är alltid Professionella genom att vara kompetenta, trovärdiga, handlingskraftiga och affärsmässiga. Vi är nytänkande och kreativa pausproffs. Vi är effektiva, flexibla och beslutsamma.

Vi är Proaktiva och ska ligga steget före. Och framförallt sprider vi leenden. Vi har glimten i ögat och vill att vi och våra kunder ska ta Tjolahoppsansteg till jobbet.

We make the work a better place – även för oss själva!

Smiling Faces är utmanaren som vågar tänka annorlunda. Vi vill och vågar vara så mycket mer än bara en kaffeleverantör – vi vill utveckla oss, våra kunder och vår bransch. Alla vi som jobbar här brinner för att leverera leenden och service i världsklass. Vi älskar våra kunder och är tacksamma för att de ställer krav och utmanar oss till att bli ännu bättre. Våra kunder är nämligen väldigt kräsna. Med all rätt – de har ju valt just oss av en anledning.

Här på Smiling Faces är vi övertygade om att ifall vi mår bra och har roligt på jobbet så kommer vi alla att prestera bättre. Vi lever som vi lär och värdesätter vår egen möjlighet till paus och att umgås med varandra. Våra medarbetare är det absolut viktigaste vi har – och det vill vi ska kännas. Varje dag.

Nästa gång du är i närheten av Kungsbron – kika in på en fika och se hur ett gäng riktiga pausproffs jobbar!

 

Lediga jobb på Smiling Faces