Godiskorg, påskägg och choklad till kunder och medarbetare

Alla sorters godis för alla sorters tillfällen

Födelsedagspresent, julklapp, påskägg till medarbetarna eller en liten överraskning till dina kunder inför sommaren? Vi har choklad, lakrits och kolor – godis av alla sorter för alla sorters tillfällen! Oavsett om det är till vardag eller fest, möte eller konferens så löser vi ditt behov av godis och andra sötsaker till både kunder och medarbetare.

Självklart hjälper vi även till med leende leveranser av godiskorgar och påskägg – oavsett tillfälle. Varmt välkommen med din beställning!

Godiskorg – den perfekta presenten med choklad och kolor

En godiskorg är den perfekta gåvan som sprider leenden till både kunder och medarbetare. Julkorgar som påskkorgar – alla våra godiskorgar är lyxigt inslagna i cellofan och fyllda med mängder av härliga smaker som anpassas efter säsong. Kolor, karameller, lakrits och choklad blandas med favoriter från Fazer och Marabou, liksom kexchoklad, Twix, Mars, Bounty, Snickers och Dumle. 

  • Godiskorg 2 kg    289 kr (art nr 5004)
  • Godiskorg 4 kg    499 kr (art nr 5005)

skägg och påskgodis

Vi har påskgodis för alla godisälskare! Vi packar alla våra påskägg och gåvor för hand, och fyller ägg och korgar till bredden med smågodis och kolor från välkända godismärken såsom Haribo, Malaco och Cloetta i mängder av härliga smaker.

  • Påskägg 0,4 kg        85 kr (art nr 5008)
  • Påskägg 0,6 kg        109 kr (art nr 5009)
  • Påskägg 3 kg            449 kr (art nr 5010
  • Påskägg 4 kg            529 kr (art nr 5011)

Samtliga priser är angivna exkl moms och frakt. Beställ via 08-400 21 500 eller på info@smilingfaces.se.

Midroc

”Vi på Midroc använder oss av Smiling Faces för att de står för vad de heter. Det är alltid med ett glatt leende de kommer för att leverera både kaffe och fruktkorgar samt utföra service på våra kaffemaskiner. De är snabba och effektiva. Vi får ofta höra av våra kunder på företaget att kaffet är supergott, de tar gärna en extra kopp.”

Eleni Joannou & Agneta Buskas

Deloitte

”Anledningen till att vi valde Smiling Faces var deras förmåga att förstå våra behov, och modet att tänka utanför boxen och våga föreslå en lösning som vi själva inte hade tänkt på.”

Mikael Moijé

Landshypotek

Landshypotek Bank

“Smiling Faces är fantastiskt proffsiga. Alltid glad personal. Vissa företag är man glad att ha samarbete med och Smiling Faces är ett av dem. Alltid snabb hjälp när maskinerna någon gång krånglar. Kundmingelkvällarna är toppen!”

Monia Metslov

Läs detta case
sandvik

Sandvik

“Smiling Faces = Service och tillgänglighet. Tack för att ni finns!”

Georg Taschner

AMF

AMF

”Vi använder Smiling Faces som leverantör för hela vårt pausutbud. I takt med att åren går stärks förståelsen för varandra och jag vet att vi som kund alltid  kan lita på att vi får den, för oss, bästa lösningen. Samarbetet är öppenhjärtligt, proaktivt och om vi ställs inför problem finns det alltid en vilja att lösa dessa skyndsamt.”

Karin Bergfasth