MArtina

Vill du också bli ett smiling face? – Smiling Faces söker marknadens gladaste Administratör/Kundtjänstmedarbetare!

Lediga jobb

Vi söker dig som brinner för ordning och reda, som gillar att vara spindeln i nätet och som vill vara med och säkerställa kundnöjdhet genom att vara ett administrativt stöd i vårt dagliga försäljningsarbete.

Du kommer att vara del i teamet som är Smiling Faces välkomnande röst där ni hjälper våra kunder med alla tänkbara sorters frågor, samt ansvarar för registrering av orders och andra liknande förekommande administrativa uppgifter. Teamet ansvarar för alla inkommande samtal till växel under öppettiderna (fn. 08.00-16.00), inkommande mail och chatt samt att ringa ut till våra kunder inför månadsservice, temadagar och semestrar och ta upp beställning och justera kunders abonnemang. Teamet ansvarar också för att vårt ordersystem är korrekt uppdaterat med information.

Vi önskar att du är lättlärd och van vid att kommunicera med kunder i telefon och via mail. Du är van att arbeta i olika typer av system.  Vi tror också att det är viktigt att du samtidigt tycker detta är roligt och utmanande. Du är erkänt skicklig med administrativa uppgifter, och du är strukturerad och noggrann.

Smiling Faces har extremt hög kundnöjdhet, och vi ser det som en självklarhet att du är mycket serviceminded, positiv och har lätt för att samarbeta. Rollen ställer höga krav på prestigelöshet och en lätthet inför att skifta fokus och prioritera.

– Du skall ha god kunskap i svenska och engelska, både i tal och skrift.

– Tidigare erfarenhet från kundtjänst och erfarenhet från servicerelaterade arbeten är meriterande, liksom övriga utbildningar och kurser.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid (40 timmar i veckan, kl. 08.00-17.00 med lunch 12-13.00) på ett av Stockholms gladaste företag, med önskad start 9 januari 2023 eller enligt överenskommelse.

Vi kommer att genomföra intervjuer löpande och kan komma att tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdagen.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi tar emot ansökningar på: https://www.workz.se/lediga-jobb

Make us smile - dela detta inlägg: