Stockholms gladaste säljare sökes!

Lediga jobb

Vårt uppdrag är att sprida leenden och göra våra kunders arbetsplatser ännu bättre. Vi är mycket stolta över vår höga kundnöjdhet och söker nu ytterligare ett smiling face som kan vara med och bidra till att vi får ännu fler glada kunder!

 

Arbetsuppgifter:
Du kommer att fokusera på att bearbeta Smiling Faces prospekts och bedriva uppsökande försäljning, men även ansvara för att utveckla befintliga kunder. Du har en egen budget och driver din egen försäljning, och bidrar med ett affärstänk som skapar långsiktiga relationer, lönsamhet och tillväxt för både Smiling Faces och våra kunder.

Vi lägger stort värde vid dina personliga egenskaper. Du är social och älskar mötet med kunden, driven och har ett gott affärssinne med ett stort engagemang för att utveckla relationer och affärer. Vi söker dig som är prestigelös, målinriktad och som vill ta ansvar. Du är van vid att självständigt prioritera och strukturera dina arbetsuppgifter.

Kvalifikationer:
Vi önskar att du har några års arbetslivserfarenhet från yrkesområdet försäljning, och att du verkligen drivs av, och tycker om att träffa människor. Du är duktig på att skapa relationer och inger förtroende hos kund och medarbetare.

I din roll som Paus Adviser representerar du hela Smiling Faces i kontakten med kund och andra intressenter, och vi önskar att du är lyhörd och ödmjuk men är samtidigt målinriktad.

Genomförd gymnasieutbildning samt B-körkort är ett krav. Övriga utbildningar och kurser är meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående. För frågor om tjänsten kontakta Robin Carlsson via 08-400 21 554 eller Robin.Carlsson@smilingfaces.se.
Ansökningar skickas till jobb@smilingfaces.se

 

En arbetsplats bestående av leende ansikten är mycket lättare att trivas på. Ofta hänger det ihop man att man där värdesätter att ta en paus då och då. Se pausen som en mikrosemester du tar för att komma ifrån och samla energi. Vi på Smiling Faces är specialister på paus och vi levererar just leende ansikten. Vi kanske inte kan förändra hela världen, men vi kan definitivt förändra din arbetsdag!

Läs gärna mer på www.smilingfaces.se

Make us smile - dela detta inlägg: