Smiling Faces söker marknadens gladaste administratör!

Lediga jobb

Vill du också bli ett smiling face? 

Vi söker dig som brinner för ordning och reda, som gillar att vara spindeln i nätet och som vill vara med och säkerställa kundnöjdhet genom att vara ett administrativt stöd i vårt dagliga försäljningsarbete.

Du kommer att vara Smiling Faces välkomnande röst i telefonen där du hjälper våra kunder med alla tänkbara sorters frågor, samt ansvarar för registrering av ordrar och andra liknande förekommande administrativa uppgifter. Du stödjer försäljningsavdelningen i stort och smått, och ansvarar för att vårt system är korrekt uppdaterat med information.

Vi önskar att du är lättlärd och van vid att arbeta i olika typer av system med ordermottagning och registrering av ordrar. Vi tror också att det är viktigt att du samtidigt tycker detta är roligt och utmanande. Du är erkänt skicklig med administrativa uppgifter, och du är strukturerad och noggrann.

Smiling Faces har extremt hög kundnöjdhet, och vi ser det som en självklarhet att du är mycket serviceminded, positiv och har lätt för att samarbeta. Rollen ställer höga krav på prestigelöshet och en lätthet inför att skifta fokus och prioritera.

  • Du skall ha god kunskap i svenska och engelska, både i tal och skrift.
  • Minst två års arbetslivserfarenhet från att arbeta med orderregistrering/administrativt arbete är ett krav.
  • Arbete i kundtjänst är meriterande, liksom övriga utbildningar och kurser.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på ett av Stockholms gladaste företag, med start enligt överenskommelse.

Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka din ansökan till: Jobb@smilingfaces.se

Make us smile - dela detta inlägg:

Fler inlägg