Leende Tekniker sökes!

Lediga jobb

Vårt uppdrag att sprida leenden och göra våra kunders arbetsplatser ännu bättre. Vi är mycket stolta över vår höga kundnöjdhet och söker nu ytterligare ett smiling face som kan vara med och bidra till ännu fler glada kunder!

Som tekniker kommer du se till att våra kunders maskinpark är tipptopp. Du kommer avhjälpa felanmälningar, installera maskiner, utföra smakinställningar och mycket mer – du underlättar våra kunders vardag helt enkelt!

Vi letar efter dig som vill leverera service i världsklass, och som är positiv, social och utåtriktad. Vi ser gärna att du är van vid stadstrafik och har erfarenhet från annat serviceyrke, men det är inget krav. B-körkort krävs dock. Det är meriterande om du tidigare arbetat specifikt med kaffemaskiner. Tjänsten är placerad i Stockholm med start omgående. Heltid.

Som blivande tekniker hos Smiling Faces kommer du att ha höga förväntningar på dig. För det säger sig ju faktiskt självt – jobbar du hos Smiling Faces, ja då är du en utåtriktad och kundorienterad glädjespridare av rang!

Inne på Kungsbron i centrala Stockholm sitter ett glatt gäng och väntar på sin nya kollega. Är du snabb med din ansökan hinner du kanske rentav vara med på vår nästa torsdagsträning?

Välkommen omgående med din ansökan till Stockholms gladaste arbetsplats per epost till jobb@smilingfaces.se. Intervjuer sker löpande.

En arbetsplats bestående av leende ansikten är mycket lättare att trivas på. Ofta hänger det ihop man att man där värdesätter att ta en paus då och då. Se pausen som en mikrosemester du tar för att komma ifrån och samla energi. Vi på Smiling Faces är specialister på paus och vi levererar just leende ansikten. Vi kanske inte kan förändra hela världen, men vi kan definitivt förändra din arbetsdag! Läs gärna mer på www.smilingfaces.se

Make us smile - dela detta inlägg:

Fler inlägg