Leende sommarjobbare sökes!

Lediga jobb

Vårt uppdrag är att sprida leenden och göra våra kunders arbetsplatser ännu bättre. Vi är mycket stolta över vår höga kundnöjdhet och söker nu ytterligare ett proffs som vill vara med och bidra under sommarmånaderna juni, juli och augusti.

Som Pausproffs har du som främsta uppgift att förändra människors arbetsdag.

Som Pausproffs utför du dagliga kundbesök och fungerar som vårt ansikte utåt gentemot kund. Du ansvarar för att pauslösning hos kund är i drift, genom att utföra rengöringsprogram på kaffemaskiner och fyller på med färska bönor i maskiner och tillbehör. Ser till att det är snyggt och ser inbjudande ut.

Vi letar efter dig som vill leverera service i världsklass, och som är positiv, social och utåtriktad. Vi ser gärna att du har erfarenhet från annat serviceyrke, men det är inget krav. Tjänsten är placerad i Stockholm och det finns möjligheter till ett schema från den 13 juni till den 31 augusti. Arbetstiderna är måndag till fredag och innebär ca 6 timmar per dag, som är förlagda mellan 07.30 och senast 16.00. Du bör ha fyllt minst 16 år.

Som Pausproffs kommer du att ha höga förväntningar på dig. För det säger sig ju faktiskt självt – jobbar du hos Smiling Faces, ja då är du en utåtriktad och kundorienterad glädjespridare av rang!

Välkommen omgående med din ansökan till Stockholms gladaste arbetsplats per epost till jobb@smilingfaces.se. Intervjuer sker löpande.

En arbetsplats bestående av leende ansikten är mycket lättare att trivas på. Ofta hänger det ihop man att man där värdesätter att ta en paus då och då. Se pausen som en mikrosemester du tar för att komma ifrån och samla energi. Vi på Smiling Faces är specialister på paus och vi levererar just leende ansikten. Vi kanske inte kan förändra hela världen, men vi kan definitivt förändra din arbetsdag! Läs gärna mer på www.smilingfaces.se

Make us smile - dela detta inlägg:

Fler inlägg