Leende Lagerproffs sökes!

Lediga jobb

Vårt uppdrag är att sprida leenden och göra våra kunders arbetsplatser ännu bättre. Vi är mycket stolta över vår höga kundnöjdhet och söker nu ytterligare ett smiling face till vårt lager, som vill vara med och bidra till ännu fler glada kunder!

Som medarbetare på vårt lager är ditt huvudansvar att utföra sedvanliga lageruppgifter såsom godsmottagning och inleverans, plock och packning samt avrapportering i affärssystem. Dina arbetsuppgifter kommer även att bestå av att boka transporter och avisera leveranser.

Du ingår i ett lagerteam tillsammans med två kollegor, men har även en hel del kontakt med våra medarbetare på vår fruktproduktion, som ligger i samma lokaler som vårt lager.

Vi letar efter dig som vill leverera service i världsklass, och som är positiv, pålitlig och utåtriktad. Att du är självgående, flexibel och gillar ett högt tempo och fysiskt arbete ser vi som självklarhet.

Vi önskar att du har erfarenhet av lager och logistikarbete sedan tidigare, och att du är noggrann och strukturerad. Rollen kräver att du gillar att hugga i, är prestigelös och kan växla mellan olika typer av arbetsuppgifter. Det är även meriterande om du har truckkort.

Tjänsten är placerad i Solna med start omgående. Heltid.

Som blivande Lagerproffs kommer du att ha höga förväntningar på dig. För det säger sig ju faktiskt självt – jobbar du hos Smiling Faces, ja då är du en utåtriktad och kundorienterad glädjespridare av rang!

I Solna är vi ett glatt gäng som väntar på vår nya kollega. Är du snabb med din ansökan hinner du kanske rentav vara med på vår nästa torsdagsträning?

Välkommen omgående med din ansökan till Stockholms gladaste arbetsplats per epost till veronica.flyckt@smilingfaces.se. Intervjuer sker löpande.

En arbetsplats bestående av leende ansikten är mycket lättare att trivas på. Ofta hänger det ihop att man där värdesätter att ta en paus då och då. Se pausen som en mikrosemester du tar för att komma ifrån och samla energi. Vi på Smiling Faces är specialister på paus och vi levererar just leende ansikten. Vi kanske inte kan förändra hela världen, men vi kan definitivt förändra din arbetsdag! Läs gärna mer på www.smilingfaces.se

Make us smile - dela detta inlägg:

Fler inlägg