HR Generalist till Smiling Faces och Kaffekompaniet, Stockholm

Lediga jobb

Detta är en ny roll kommer du att få goda möjligheter att påverka tjänstens innehåll och på ett meningsfullt sätt få vara med på en resa tillsammans med ett växande bolag. Tjänsten ger dig möjlighet att påverka både rådande strukturer och kommande förändringar, strategiskt och operativt.

Om rollen

I rollen som HR Generalist arbetar du för att vara HR stöd till chefer och anställda i deras vardag med frågor som spänner över hela HR-området. Detta innebär allt ifrån rekrytering och introduktion till utbildning, medarbetarhälsa, rehabilitering, individärenden och arbetsrätt. Fokus kommer även vara på utveckling av policys och praxis. Det finns många befintliga rutiner och processer som nu ska slås ihop, och du kommer vara med i uppbyggnaden av ett nytt bolag. Du deltar som ett viktigt stöd, både utifrån ett övergripande organisatoriskt perspektiv samt tillsammans med operativa ledare vid svåra samtal och förhandlingar.

Det är en ny roll i organisationen vilket innebär självständigt arbete och viljan att själv bygga upp och forma rollen. Smiling Faces och Kaffekompaniet har verksamhet på flera platser i Sverige, det betyder att du stöttar på distans men också genom att vara med på plats vid behov vilket innebär resor ca 2 gånger i månaden.

Placering för rollen är i Göteborg eller Stockholm.

Din erfarenhet

Vi söker dig som känner dig trygg i din kompetens och vill fortsätta utvecklas inom hela spannet av HR frågor, du tycker det är lockade att ta sig an och forma en ny roll där din erfarenhet och kompetens kommer värdesättas. Vi ser att du har erfarenhet av:

  • Fackliga förhandlingar
  • Grundläggande kunskaper inom arbetsrätt och LAS
  • Erfarenhet av rekrytering och onboarding
  • Erfarenhet av att jobba med kollektivavtal mot tjänstemän och arbetare

Du vet hur man navigerar och bygga nätverk i internt och har du jobbat med ett bolag i förvärv är det meriterande. Utbildningsmässigt har du någon form av högskoleexamen inom HR.

Om dig

Du är proaktiv och vägleder med ett stort engagemang som gör skillnad. Som person är du prestigelös, nyfiken och självgående. Du uppskattar att jobba både operativt och strategiskt och lägger lika stor vikt vid de mindre dagliga uppgifterna som de mer omfattande. Du behöver vara en skicklig administratör och ha god struktur och se till att saker blir gjorda!

Du trivs med att aktivt arbeta för att skapa goda relationer på olika nivåer i organisationen. Du är en lagspelare som kan vara rak och tydlig.

Tjänsten omfattar heltid och önskvärt tillträde är februari 2023. Vi tillämpar provanställning och utdrag belastningsregistret/kreditupplysning på slutkandidater.

Vad vi erbjuder dig

Du kommer att få goda möjligheter att påverka tjänstens innehåll och på ett meningsfullt sätt få vara med på en resa tillsammans med ett växande bolag. Du får en roll som ger dig möjlighet att påverka, både rådande strukturer och kommande förändringar, strategiskt och operativt. Du kommer utgöra en viktig del av organisationen, en nyckelfunktion för flera viktiga affärsområden. Smiling Faces och Kaffekompaniet din pauspartner AB ägs till 100% av Belgiska MIKO Koffie NV

Ansök här

Välkommen att ansöka med CV och personligt brev via jerrie.se senast 13 november.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Frida Dire på 0703 001016 eller frida.dire@jerrie.se

Make us smile - dela detta inlägg:

Fler inlägg