Har du Smiling Faces-potential?

Lediga jobb

Anledningen till att vi frågar är för att Smiling Faces och våra kunder är några av Stockholms allra coolaste arbetsplatser. Dessa företag förstår att medarbetarna är deras allra viktigaste resurs, och de investerar i sina medarbetare genom Smiling Faces.

Våra kunder inser hur viktigt det är med möjlighet till paus och återhämtning för att kunna prestera, och de har valt oss som leverantör för att de önskar sig en energifylld arbetsdag och en servicenivå utöver det vanliga. Vårt bidrag till att höja engagemanget på Stockholms arbetsplatser är vår drivkraft, och tro oss – vi brinner för att leverera leenden och utveckla oss själva och våra kunder varje dag.

Vi är otroligt stolta över hela vårt team som jobbar här på Smiling Faces. Vi är en fantastisk blandning av härliga människor som tillsammans ser möjligheter, tar oss an utmaningar – och levererar leenden hela dagarna.

Just nu letar vi efter en person som vill vara med och utveckla en av våra största kunder. Någon som vill vara vårt glada ansikte utåt på en av Stockholms häftigaste arbetsplatser, och leverera service i världsklass under titeln ”Pausvärd”.
Som Pausvärd ansvarar du för den kanske viktigaste delen i vårt uppdrag – själva fikapausen hos kund. Du ansvarar för att kaffelösningen hos kund är i drift och ser inbjudande ut. Som Pausvärd ser vi att du är handlingskraftig och besitter förmågan att se vad som behöver göras nu och i förebyggande syfte. Som blivande Pausproffs kommer du att ha höga förväntningar på dig. Det säger sig ju faktiskt självt – jobbar man hos Smiling Faces, ja då är man en utåtriktad glädjespridare av rang!

Vi tror att du som vill jobba med oss är noggrann, och har en riktigt bra känsla för det där ”lilla extra”. Kanske jobbar du idag inom restaurangbranschen…?

Vår ambition är att alltid leverera proaktiv och extraordinär service till våra fantastiska kunder, och vi är övertygade om att det är vi människor som tillsammans gör skillnaden varje dag. Vi ställer höga krav på oss själva – och har i gengäld branschens högsta kundnöjdhet!

Är det du eller någon du känner? Hör av dig till oss!

 

Tjänsten avser en heltidsanställning Mån-Fre.

 

Maila in din ansökan till oss via  jobb@smilingfaces.se

Make us smile - dela detta inlägg: