Ett leende Proffs till vår fina Fruktproduktion sökes!

Lediga jobb

Vårt uppdrag är att sprida leenden och göra våra kunders arbetsplatser ännu bättre. Vi är mycket stolta över vår höga kundnöjdhet och söker nu ytterligare ett proffs som vill vara med och bidra genom att bygga fina fruktkorgar av högsta kvalitet!

Är du en person som gillar ett aktivt jobb och att hålla ett högt tempo? Tycker du om att vara en del av ett team och att jobba tillsammans mot deadlines? Då har vi jobbet för dig!

Vi söker nämligen nu ytterligare en medarbetare till vår fruktproduktion i Solna! Som en del i vårt fruktteam ansvarar du för att kvalitetssäkra och bygga våra fruktkorgar och godiskorgar samt diverse andra arbetsuppgifter. Vi jobbar i team vid olika stationer men det ingår även olika sidoprojekt samt att säkerställa ordning och reda. Tjänsten är ett vikariat på 1år. Heltid Söndag – Torsdag. Svenska i tal och skrift.

Vi söker dig som är självgående, ordningsam och pålitlig. Rollen innebär en hel del fysiskt arbete så det gäller att du gillar att hugga i! Det är även att viktigt att du har en hög servicekänsla och är prestigelös.
Som blivande produktionsproffs hos oss kommer du att ha höga förväntningar på dig. För det säger sig ju faktiskt självt – jobbar du hos Smiling Faces, ja då är du en utåtriktad och kundorienterad glädjespridare av rang!

I Solna precis vid tvärbanan är vi ett glatt gäng som väntar på vår nya kollega. Är du snabb med din ansökan hinner du kanske rentav vara med på vår nästa torsdagsträning?

Välkommen omgående med din ansökan till Stockholms gladaste arbetsplats per epost till veronica.flyckt@smilingfaces.se. Intervjuer sker löpande.

En arbetsplats bestående av leende ansikten är mycket lättare att trivas på. Ofta hänger det ihop att man där värdesätter att ta en paus då och då. Se pausen som en mikrosemester du tar för att komma ifrån och samla energi. Vi på Smiling Faces är specialister på paus och vi levererar just leende ansikten. Vi kanske inte kan förändra hela världen, men vi kan definitivt förändra din arbetsdag! Läs gärna mer på www.smilingfaces.se

Make us smile - dela detta inlägg:

Fler inlägg