Är du Stockholms gladaste säljare?

Lediga jobb

Har du Smiling Faces-potential?

Anledningen till att vi frågar är för att Smiling Faces och våra kunder är några av Stockholms allra coolaste arbetsplatser. Dessa företag förstår att medarbetarna är deras allra viktigaste resurs, och de investerar i sina medarbetare genom oss på Smiling Faces.

Våra kunder inser hur viktigt det är med möjlighet till paus och återhämtning för att kunna prestera, och de har valt oss som leverantör för att de önskar sig en energifylld arbetsdag och en servicenivå utöver det vanliga. Vårt bidrag till att höja engagemanget på Stockholms arbetsplatser är vår drivkraft, och tro oss – vi brinner för att leverera leenden och utveckla oss själva och våra kunder
varje dag.

Vi är otroligt stolt över hela teamet som jobbar här på Smiling Faces. Vi är en fantastisk blandning av härliga människor som tillsammans ser möjligheter, tar oss an utmaningar – och levererar leenden hela dagarna.

Just nu letar vi efter en person som vill vara med och utveckla några av våra allra största kunder. Någon som vill vara vårt glada ansikte utåt på flera av Stockholms häftigaste arbetsplatser, och leverera service i världsklass under titeln ”Paus Manager”.

Som Paus Manager önskar vi att du är lättlärd och alltid har ett leende på läpparna. Med en extremt höjd kundnöjdhet så förväntar vi oss att du alltid är på tårna när det gäller att ta hand och lösa kundernas behov. Vi ser att du är positiv och har lätt för att samarbeta. Rollen ställer höga krav på prestigelöshet och en lätthet inför att skifta fokus och prioritera.

  • Du ska ha god kunskap i Svenska och engelska, både i tal och skrift.
  • Känsla för siffror och lätt att skapa relationer.
  • Erfarenhet av merförsäljning är meriterande.

Jobbet kan säkert låta relativt enkelt, men som blivande Pausproffs kommer du att ha höga förväntningar på dig. Det säger sig ju faktiskt självt – jobbar man hos Smiling Faces, ja då är man en utåtriktad glädjespridare av rang!

VI tror att du som vill jobba med oss är noggrann, och har en riktigt bra känsla för det där ”lilla extra”.

Vår ambition är att alltid leverera proaktiv och extraordinär service till våra fantastiska kunder, och vi är övertygade om att det är vi människor som tillsammans gör skillnaden varje dag.
Vi ställer höga krav på oss själva – och har i gengäld branschens högsta kundnöjdhet!

På Kungsbron 19 sitter ett grymt gäng och väntar på sin nästa kollega.

Är det du eller någon du känner? Hör av dig!

Skicka din ansökan till: Jobb@smilingfaces.se

Make us smile - dela detta inlägg:

Fler inlägg