Dryck till arbetsplatsen

Vatten på jobbet är viktigt. Idag får vi lätt i oss för lite vätska, något som påverkar orken och koncentrationsförmågan på kontoret. Med små vattenpauser behåller vi energin och mår bättre. Hos oss hittar du förutom snygga vattenmaskiner för stilla och kolsyrat vatten, även svalkande läsk och juice. Helt enkelt all dryck du behöver för en härlig och produktiv arbetsdag på jobbet.

Vikten av vätskebalans

Hjärnan består till 85% av vatten och ditt blod hela 95%, när du inte har rätt vätskebalans känner kroppen av det direkt och det räcker faktiskt med att den går ner med 1% för att du ska börja märka effekterna. Huvudvärk och dålig koncentrationsförmåga är de två första tecknen på att du druckit för lite. Hela kroppen blir faktiskt långsammare då kroppen går in i energisparläge för att täcka upp för bristen.

Extra hållbart vatten

Förutom det självklara i att spara på miljön genom att slippa flaskor och vattensvinn då man inte behöva spola igenom för att det ska bli kallt, klimatkompenserar vi. Det betyder att i allt från installation till den service vi gör klimatkompenseras. På så vis tycker vi att vattnet blir ännu lite friskare och miljövänligt.

Allt vatten som finns på jordklotet ingår i ett evigt kretslopp. Det vatten vi dricker idag är samma vatten som dinosuarierna drack.

Juice och läsk

Vi har ett brett urval av juice och läsk som passar såväl en vanlig arbetsdag som konferenser, lunch och möten. Välkommen att kontakta oss och berätta vad just du vill ha och behöver till din arbetsplats.

Kontakta mig

Är du intresserad på en uppfriskande vattenpaus eller vill veta mer om hur vi kan göra din paus fantastisk, är du välkommen att kontakta oss.

 

Ring mig på 08-400 21 542, så bjuder jag på en fika och friskt vatten. Eller mailka mig direkt på johan.forsell@smilingfaces.se så kontaktar jag dig.