OMX Stockholmsbörsen 

Delphi

“Smiling Faces = Service och tillgänghet. Tack för att ni finns!”

Sandvik, Gisela Hedström, Georg Taschner och Pernilla Pettersson

“Vi på Midroc använder oss av Smiling Faces för att de står för vad de heter. Det är alltid med ett glatt leende de kommer för att leverera både kaffe och fruktkorgar samt utföra service på våra kaffemaskiner. De är snabba och effektiva. Vi får ofta höra av våra kunder på företaget att kaffet är supergott, de tar gärna en extra kopp”

Midroc, Eleni Joannou & Agneta Buskas

“Anledningen till att vi valde Smiling Faces var deras förmåga att förstå våra behov, och modet att tänka utanför boxen och våga föreslå en lösning som vi själva inte hade tänkt på.”  

Deloitte, Mikael Moijé

“Arla väljer Smiling Faces för att det: – är ett mycket positivt företag där man alltid blir väl bemött – är hög kvalitet på produkterna – är väl fungerande daglig service – är snabb service om problem uppstår.”

Arla Foods, Roland Thorén

“Smiling Faces är fantastiskt proffsiga. Alltid glad personal. Vissa företag är man glad att ha samarbete med och Smiling Faces är ett av dem. Alltid snabb hjälp när maskinerna någon gång krånglar. Kundmingelkvällarna är toppen!”

Landshypotek Bank, Monia Metslov 

“Smiling Faces är alltid trevliga, snabba och enkla att ha och göra med, hjälper till med de frågor och problem som kan uppstå.”

GANT, Karolina Wahlman 

”Med Smiling Faces tar vi alltid kaffet på kontoret istället för att gå ut och fika!”  

Hitachi Data Systems, Anette Ernving

 

”Vi använder Smiling Faces som leverantör för hela vårt pausutbud. I takt med att åren går stärks förståelsen för varandra och jag vet att vi som kund alltid  kan lita på att vi får den, för oss, bästa lösningen.

Samarbetet är öppenhjärtligt, proaktivt och om vi ställs inför problem finns det alltid en vilja att lösa dessa skyndsamt.”

AMF och AMF Fastigheter, Karin Bergfasth

“Vi på Monyx Financial Group kan verkligen rekommendera Smiling Faces. Personalen är proffsig, trevlig och lätt att ha att göra med. De sätter alltid kunden i främsta rummet och ser till att man som kund känner sig nöjd.”

Monyx Financial Group, Kristina Björlin

“ Proffsiga, lyhörda och med positiv attityd, gör Smiling Faces till just Pausproffs!” 

Derivco Sweden, Martina Bergkvist

“Smiling Faces är fantastiska partners som lever service ut i fingerspetsarna! Hjälpsamma, snabba, tillgängliga och personliga är bara förnamnen. De tillmötesgår alltid våra önskemål med leenden och engagemang!”

 Furniturebox, Caroline Björkman 

Fler leende kunder