Paus Management®

Pausen är en av de viktigaste delarna under arbetsdagen. Det är pausen som gör att du får ny energi och kan tänka klart och fokusera. Vi är the Paus Professionals.
Vi leder, utvecklar och samordnar pausen hos våra kunder, det kallar vi för Paus Management®.

Som kund till oss får du en egen Paus Manager. En dedikerad resurs som brinner för att utveckla er paus och bidra med proaktiva förbättringsförslag. Er Paus Manager blir en trygg vän i vardagen, som löpande analyserar era behov och säkerställer att ni är riktigt nöjda och glada! 

Tillsammans skapar vi skräddarsydda pauser i världsklass! 

 

Make your work a better place!

Make your work a better place!

Låt oss berätta mer om hur vi kan göra din arbetsplats bättre!

Fyll i dina kontaktuppgifter här nedan, så kontaktar vi dig så fort vi bara kan!

Vi är mest intresserade av:

 Kaffe Vatten Frukt Goodies En bättre arbetsdag
Det bästa för en leende paus

Vi utgår alltid från just ditt företags specifika behov och skräddarsyr sedan den pauslösning som passar er perfekt. Varenda detalj; från valet av kaffemaskin och dess placering, till smaken på bönorna och storleken på fruktkorgen – alla delar är noga genomtänkta. Vi skapar en paus i världsklass – som dessutom levereras med ett leende.

Vikten av paus

Fotbollsmatcher spelas i halvlekar och teaterpjäser är uppdelade i akter. Vi människor har helt enkelt inte förmågan att med samma energi koncentrera oss i ett sträck. Vi behöver ett avbrott ibland för att kunna reflektera och fylla på med energi. Pausen blir som ett depåstopp för att ta en kopp kaffe och samtala med kollegorna. Efter pausen har vi fått nya intryck och energi som gör oss redo för våra arbetsuppgifter igen.

Våra koncept för att skapa pausen

Coffee by Smiling Faces är vårt koncept för kaffe på arbetsplatsen. Här fungerar allting i harmoni och du får en njutningsfull kopp kaffe – varje gång.

Fruit by Smiling Faces är vår kvalitetssäkrade frukt. Noggrant utvalda odlare ger oss säsongens godaste frukter.

Water by Smiling Faces lyfter vatten till en ny nivå. Perfekt kylt och precis lagom bubbligt.

Goodies by Smiling Faces är det där lilla extra som lyfter dagen och innebär njutning ända ned på smulnivå.