En ångande kopp nybryggt te

Te på jobbet är det perfekta smakrika alternativet till kaffe. Hos oss hittar du allt från enkla teer till ljuvliga smaksatta och robusta örtteer. Vi ger dig en total frihet i hela smakregistret, du kan till och med välja den koffeingrad du vill ha. Det vanligaste och kanske enklaste sättet idag är att teet kommer färdigt i tepåsar, då sker bryggningen genom att du bara tillsätter vatten och låter det dra. Sedan är teet redo att avnjutas.

Olika tesorter

De två vanligaste sorterna är grönt och svart te, det som skiljer dem åt är oxideringsgraden. Grönt är vad vi kallar ett ej oxiderat te, du avbryter de kemiska processerna som sker när du plockar teet och torkar det. Svart däremot är ett te som helt oxiderat. Det vi kallar rött te är egentligen inte te alls, det är en buske som heter roiboos och är en koffeinfri variant – men vi dricker den precis som ”vanligt” te. Oavsett vilket slags te du föredrar har vi en en smak som passar dig.

Te har druckits i tusentals år och härstammar ursprungligen från Kina.

Kontakta mig

Är du intresserad av smakrikt och välgörande te eller vill veta mer om hur vi kan göra din paus fantastisk, är du välkommen att kontakta oss.

 

Ring mig på 08-400 21 502, så bjuder jag på en fika med ljuvligt te. Eller maila direkt på simon.jansson@smilingfaces.se

så kontaktar jag dig.