Våra kaffemaskiner till jobbet

Varje arbetsplats är unik, därför är vårt urval av kaffemaskiner anpassat efter våra kunders alla behov. Vi erbjuder både klassiska och högpresterande kaffemaskiner för bryggkaffe, liksom exklusiva espressomaskiner. För att hitta den bästa pauslösningen för just er arbetsplats så vet vi av erfarenhet att vi behöver träffas och göra en djupdykning i era behov och förväntningar. Vi vill nämligen vara helt säkra på att vi rekommenderar er den allra bästa kaffelösningen utifrån er arbetsplats, och era krav. 

 

Behöver ni en gladare fikapaus på ditt jobb? Funderar du på hur ni kan göra er arbetsplats ännu bättre? Låt oss hjälpa till! Kom förbi oss på Kungsbron 19 och berätta mer!

Fantastiska espressomaskiner

Med våra espressomaskiner brygger du en mängd variationer av kaffe, allt från den folkkära latten till cappuccino och macchiato. Men även caffé lungo och americano, två drycker som kan liknas vid ”vanligt bryggkaffe”. Våra espressomaskiner finns i flera olika storlekar för att tillfredsställa alla behov. Våra espressomaskiner och allt du brygger i dem, liksom den färska mjölken är dessutom helt klimatkompenserad.

Kaffebönor innehåller otroligt nog mer än 600 olika kartlagda aromämnen.

Smakfullt bryggkaffe

I Sverige är bryggning den vanligaste och populäraste metoden för att göra kaffe. Med våra kaffeautomater kan du variera styrkan och till och med få fram en liknande karaktär som i espresso. Tillsammans provar vi ut vilken kaffemaskin och vilken kaffesort som passar just er arbetsplats, och som tillfredsställer era smakbehov. Dessutom klimatkompenserar vi för energiförbrukningen på alla våra kaffemaskiner. 

Vill du komma på en kaffeprovning hos oss här på Kungsbron 19? Hör av dig – du är varmt välkommen! 

Kaffemaskiner för smakfullt kaffe – varje gång

Ingen arbetsplats ska behöva vara utan gott kaffe, därför värdesätter vi både underhåll och service av kaffemaskinerna. Temperatur, hastighet och malningsgrad är bara ett par av de faktorer som skapar den perfekta koppen och som vi alltid kontrollerar. Du kan alltid nå oss via 08-400 21 500 för stora och små frågor om kaffe eller hyra av kaffemaskiner.

Kontakta mig

Är du intresserad av en riktigt välsmakande kaffepaus eller vill veta mer om hur vi kan göra just er paus fantastisk, är du välkommen att kontakta oss.

 

Ring mig på 08-400 21 502, så bjuder jag på en fika med underbart kaffe. Eller maila direkt på simon.jansson@smilingfaces.se så kontaktar jag dig!