Våra kaffemaskiner till jobbet

Varje arbetsplats är unik, därför har vi ett brett urval av kaffemaskiner anpassade efter olika önskemål. Vi erbjuder allt från klassiska kaffeautomater till exklusiva espressomaskiner. För att hitta den bästa pauslösningen för just er träffas vi gärna för att prata om era behov och önskemål. Med vår kunskap och erfarenhet tar vi tillsammans reda på vad som blir bäst för just er arbetsplats.

 

Föredrar ni klassiskt bryggkaffe, eller vill ni ha en espressomaskin på jobbet? Läs mer om de olika bryggteknikerna eller kom förbi oss på Kungsbron 19 och ta en fika.

Våra fantastiska espressomaskiner

Espresso är en bryggmetod där ånga genom tryck pressas igenom nymalet kaffe. Med våra espressomaskiner brygger du en mängd variationer av kaffe, allt från den folkkära latten till cappuccino och macchiato. Men även caffé lungo och americano, två drycker som kan liknas vid ”vanligt bryggkaffe”. Våra espressomaskiner finns i flera olika storlekar för att tillfredsställa alla behov. Våra espressomaskiner och allt som du brygger i dem är dessutom helt klimatkompenserat.

Kaffebönor innehåller otroligt nog mer än 600 olika kartlagda aromämnen.

Vårt smakfulla bryggkaffe

I Sverige är bryggning den vanligaste och populäraste metoden för att göra kaffe. Vatten rinner och filtreras genom kaffet och så utvinns smaken. Med våra kaffeautomater kan du variera styrkan och till och med få fram liknande karaktär som i espresso. Tillsammans provar vi ut vilken kaffeautomat och kaffesort som passar just er och som täcker upp alla era smakbehov. Dessutom är alla kaffeautomater och allt tillhörande kaffe helt klimatkompenserat för en ännu godare paus.

Välkommen på en kostnadsfri kaffeprovning hos oss på Kungsbron 19, i Stockholm.

Kaffemaskiner för smakfullt kaffe – varje gång

Ingen arbetsplats ska behöva vara utan gott kaffe, därför värdesätter vi både underhåll och service av kaffemaskinerna. Temperatur, hastighet och malningsgrad är bara ett par av de faktorer som skapar den perfekta koppen och som vi alltid kontrollerar. Du kan alltid nå oss via 08-400 21 500 för stora och små frågor om kaffe eller hyra av kaffemaskiner.

Kontakta mig

Är du intresserad av en riktigt välsmakande kaffepaus eller vill veta mer om hur vi kan göra just er paus fantastisk, är du välkommen att kontakta oss.

 

Ring mig på 08-400 21 502, så bjuder jag på en fika med underbart kaffe. Eller maila direkt på simon.jansson@smilingfaces.se så kontaktar jag dig!