Alla förtjänar riktigt gott kaffe på jobbet

För oss är riktigt gott kaffe på jobbet en självklarhet. När du tar din kopp ska du njuta. Morgon, lunch och eftermiddag – närhelst du tar en välbehövlig paus. Med vår kunskap och erfarenhet har vi valt ut kaffemaskiner, rosterier och bönor som uppfyller alla våra krav. Allt för att göra din paus perfekt.

Vår passion märks i varje kopp, oavsett om du älskar bryggkaffe eller är en espressofantast.

Kvalitet i varje fikapaus

När vi väljer kaffe och kaffemaskiner så gör vi det med omsorg och i samråd med vår kaffeguru Giovanni Masturzo som har över 40 års erfarenhet av produkten kaffe. Tillsammans med vår kunskap om just kaffe på jobbet så handplockar vi de bästa av bönor och provar dem i våra utvalda maskiner, allt för att kunna göra de perfekta recepten för varje kaffeautomat – för varje kaffesort. Allt vårt kaffe är ordentligt genomfikat, allt från espresso till bryggkaffe och latte. På så sätt vet vi att varje kopp smakar perfekt och att vi kan sätta på Giovannis stämpel för kvalitet.

Hållbart kaffe smakar bäst

Även om smaken alltid är viktig så jobbar vi mycket med olika märkningar när vi väljer kaffe. Vi lägger stor vikt i varifrån kaffet kommer och hur det är producerat. En glad kaffebonde och en glad natur gör oss glada och det är så vi ser till att vi skapar leenden i varje led.

Visste ni att det behövs cirka 8000 kaffebönor för 1 kg kaffe?

Färsk mjölk till kaffet

Hos oss hittar du färsk svensk mjölk, perfekt för caffe latte, cappuccino och bryggkaffe. Laktosfri mjölk, mellanmjölk eller baristamjölk – vi har mjölken till allt kaffe på jobbet. Självklart klimatkompenserar vi också för all mjölk vi levererar.

Kontakta mig

Är du intresserad av riktigt välsmakande kaffepaus eller vill veta mer om hur vi kan göra din paus fantastisk, är du välkommen att kontakta oss.

 

Ring mig på 08-400 21 554, så bjuder jag på en fika med underbart kaffe. Eller maila direkt på robin.carlsson@smilingfaces.se så kontaktar jag dig.