Alla förtjänar riktigt gott kaffe på jobbet

För oss är riktigt gott kaffe på jobbet en självklarhet. Det är en del av en riktigt bra arbetsdag. Med stor entusiasm och lång erfarenhet har vi valt ut kaffemaskiner, rosterier och bönor som uppfyller alla våra högt ställda krav. Våra kunder har nämligen extremt höga förväntningar på oss och den kaffetjänst vi levererar. Med all rätt.

Vår glädje och passion märks i varje kopp kaffe – låt oss hjälpa även din arbetsplats att få en riktigt glad och god paus!

Högsta kvalitet i varje fikapaus

Hos oss har varje kaffesort ett eget recept. Ett recept som är helt unikt beroende på vilken kaffemaskin det är som skall brygga kaffet. Att sätta ett recept från grunden är ingen lätt uppgift, det görs med stor omsorg och noggrannhet av vår chefstekniker Stefan, och vår egen kaffeguru Giovanni Masturzo, som tillsammans har över 55 års erfarenhet av produkten kaffe. Vi handplockar de bästa av bönor och provar dem åtskilliga gånger i våra högkvalitativa kaffemaskiner, allt för att kunna hitta det perfekta receptet för varje kaffeautomat – för varje kaffesort. På så vis vet vi att varje kopp smakar perfekt och att vi kan sätta Giovannis kvalitetsgaranti på hela Coffee by Smiling Faces. 

Hållbart kaffe smakar bäst

Precis som smaken på kaffet är otroligt viktig, så vill vi också att de kaffesorter vi rekommenderar till våra kunder skall vara bra för vår värld. Vi lägger stor vikt vid certifieringar, kaffets ursprung och hur kaffet är producerat. Vi vill vara säkra på att vi bidrar till leenden i varje led – för en glad kaffebonde och en mer välmående planet gör oss alla gladare. Dessutom klimatkompenserar Smiling Faces för alla sina kunders varor, liksom maskinernas energiförbrukning och våra transporter, vilket gör att alla våra kunder kan vara trygga med att få en helt klimatkompenserad paus på jobbet.

På Kungsbron 19 är det alltid spännande saker på gång. Vi ordnar mängder av after works, seminarier, utbildningar och provningar för våra kunder under hela året! 

Färsk mjölk till kaffet

Vi levererar färsk svensk mjölk hela vägen in i er kyl. Laktosfri mjölk, ekologisk mellanmjölk, havremjölk, mandelmjölk eller baristamjölk – vi har all mjölk till ert kaffe på jobbet. Självklart klimatkompenserar vi också för all mjölk vi levererar, liksom för transporten till ert kontor!

Kontakta mig

Är du intresserad av riktigt välsmakande kaffepaus eller vill veta mer om hur vi kan göra din paus fantastisk, är du välkommen att kontakta oss.

 

Ring mig på 08-400 21 554, så bjuder jag på en fika med underbart kaffe. Eller maila direkt på robin.carlsson@smilingfaces.se så kontaktar jag dig.