Goda och glada fruktkorgar till jobbet

Frukt är den perfekta energipåfyllningen för varje paus. Då alla företag har olika behov har vi olika fruktblandningar och storlekar på våra fruktkorgar och fruktlådor. Alla våra fruktkorgar fylls med den härligaste frukten för årstiden. Du hittar allt från fruktblandningar med äpple, banan, apelsin och päron, till korgar med mer exotiska frukter. Är ni ett stort företag som behöver större mängder har vi även frukt i lösvikt som kan levereras i stilfulla fruktlådor där vi fyller på enligt överenskommelse och era behov.

 

Bananerna vi levererar är alltid ekologiska, och eventuell överbliven frukt skänker vi varje vecka till Stockholms Stadsmission, ett samarbete vi är otroligt glada över. Kontakta oss så skräddarsyr vi en fruktlösning just för er!

Make your work a better place!

Make your work a better place!

Låt oss berätta mer om hur vi kan göra din arbetsplats bättre!

Fyll i dina kontaktuppgifter här nedan, så kontaktar vi dig så fort vi bara kan!

Vi är mest intresserade av:

 Kaffe Vatten Frukt Goodies En bättre arbetsdag
Bara den bästa frukten

All frukt i våra korgar är noga utvald och granskad. Korgarna sammansätts unikt varje vecka anpassat efter årstid och säsong. Du får hög kvalitet och variation i korgen, oavsett tid på året. Varje fruktkorg byggs för hand, och vi granskar då varje enskild frukt, bär och klase. Bara de godaste frukterna finns i våra fruktkorgar, och den frukt som inte uppfyller våra kvalitetskrav återvinns till biogas, och det är ju himla bra för miljön.

När vi hämtar tillbaka den tomma korgen och eventuell överbliven frukt sorterar vi ut den ätbara frukten och skänker till Stockholms Stadsmission.

”Den frukt som vi får från Smiling Faces bidrar till lite extra guldkant på tillvaron för våra deltagare på Äldrecenter.”

– Marie Malm, Insamlingsansvarig second hand, Stockholms Stadsmission

Frukt som inte klarar våra kvalitetskrav blir till biogas.

Kontakta mig

Är du intresserad av en riktigt välsmakande frukt- eller kaffepaus och vill veta mer om hur vi kan göra din paus fantastisk, är du välkommen att kontakta oss.

 

Ring mig på 08-400 21 554, så bjuder jag på en kaffe eller en provkorg med frukt! Du kan även maila direkt på robin.carlsson@smilingfaces.se så kontaktar jag dig.