Fikabröd

Du kan beställa mängder av olika sorters kakor, bullar och säsongsrelaterade bakverk till jobbets fika hos oss. Flera av våra goda småkakor kommer från ett litet lokalt ångbageri i Hälsingland, medan nybakade semlor och bullar kommer direkt från det anrika konditoriet Vete-Katten här i Stockholm.

Ännu mer godsaker

Utöver bullar och kakor har vi självklart annat gott till kaffet i vårt skafferi. Små chokladbitar med hög kakaohalt, samt klassiska stycksaker såsom toblerone, mars, bounty, snickers och twix. Eller varför inte prova ett av våra godistillägg för att förgylla fikat på jobbet lite extra? 

 

Sötsaker till högtider 

Inför högtider såsom kanelbullens dag, fettisdagen, påsk, jul och liknande tillfällen erbjuder vi självklart extra mycket godis och andra härliga godsaker till fikat på jobbet!  

 

Kontakta mig

Är du intresserad av riktigt välsmakande kaffepaus eller vill veta mer om hur vi kan göra din paus fantastisk, är du välkommen att kontakta oss.

 

Ring mig på 08-400 21 533, så bjuder jag på en fika med underbart kaffe. Eller maila direkt på lillemor.wikstrom@smilingfaces.se så kontaktar jag dig.