Kakor och sötsaker för pausen

Ibland behövs det där lilla extra för pausen, som en söt selmakaka eller en smörig ungherre – två exempel på våra ångbakta kakor från Hälsingland. Vi har alla tänkbara sötsaker till kaffet, oavsett om det är sju sorters kakor eller en 70% chokladbit till espresson.

Bara det bästa är gott nog

Alla våra sötsaker är noga provsmakade. Vi vill nämligen hitta det allra godaste till fikapausen. Vi föreslår gärna den chokladbit som passar perfekt till just er kaffeböna, och vilken kaka som bäst knapras till en kopp svart bryggkaffe. Vi ser gärna att våra sötsaker är närproducerade, och vi klimatkompenserar självklart även för våra kakor och dess leveranser.

Årets största fikadagar

Kanelbullens dag och Fettisdagen är två av årets allra största fikadagar. Då sprider vi självklart extra många leenden med våra leveranser av riktigt nybakade bullar och semlor. Hör gärna av dig om din arbetsplats också vill ha en leende leverans!

Världens längsta rulltårta bakades i Japan och mätte över 140 meter.

Godiskorgar och ägg för alla tider

Julkorg, påskägg eller sommarpresent till kunder eller medarbetare? Vi erbjuder smått, stort och gott till alla tillfällen som skall firas. Glöm inte heller kanelbullens dag och fettisdagen.

Kontakta mig

Är du intresserad av en riktigt välsmakande kaffepaus, eller vill du veta mer om hur vi kan göra din paus fantastisk? Välkommen att kontakta oss!

 

Ring mig på 08-400 21 502, så bjuder jag på en fika med underbart kaffe. Eller maila direkt på simon.jansson@smilingfaces.se så kontaktar jag dig.